Начало КЛЮКАРНИК МНОГО КОВАРНА СРЯДА ЗА ТЕЗИ ЗОДИИ, ВНИМАВАЙТЕ! АЛЕНА ПРЕДУПРЕЖДАВА ЗА ПОДВОДНИ КАМЪНИ...

МНОГО КОВАРНА СРЯДА ЗА ТЕЗИ ЗОДИИ, ВНИМАВАЙТЕ! АЛЕНА ПРЕДУПРЕЖДАВА ЗА ПОДВОДНИ КАМЪНИ ВСИЧКИ ОТ

263

Вижте какво вещаят звездите според хороскопа на Алена, публикуван в „България днес“

Овен Увлечени сте от работа, изискваща от вас да вложите много сили и нерви, за да я завършите. Въпреки това усилията от ваша страна ще ви донесат отлични приходи. Не бъдете прибързани, защото ще си навредите.

Телец Днес ви очакват финансови постъпления. Не се поддавайте на интриги и провокации, които целят да ви отклонят от преките ви задължения. Във ваша полза е да бъдете сдържани и да не рискувате.

Близнаци Подвластни сте на влияние отстрани. Особено внимателни да са заетите в държавната администрация и заемащите ръководни постове. Осъществяването на вашите идеи може да се забави заради препятствия, които не сте в състояние да предвидите.

Рак Няма да ви притесняват пречките и проблемите, ако не сте прибързани. Начинанията са успешни само ако са предварително обмислени. Отложете по възможност планираните срещи, защото този ден не ви носи особени успехи.

Лъв Откажете се на всяка цена, ако ви предложат пътуване, колкото и примамливо да изглежда то. Изпълнението на служебните ви задължения не може да се отложи за следващите дни, така че дерзайте!

Дева Очаквайте трудности на работното място. Все още сте доста напрегнати и склонни да спорите заядливо. Време е да помислите за себе си и да забравите за хората, които нарочно ви ядосват и нарушават спокойствието ви.

Везни Всичко, което сте планирали, може да се забави заради препятствия. Няма да се справите сами. Ще изострите отношенията си с хората от своето обкръжение заради желанието ви да прехвърлите работата върху тях. Само привидно сте мили и отстъпчиви.

Скорпион Имате намерение да се видите с приятели, но сте принудени да пътувате. Трудностите в общуването и по пътя са преодолими. Запазете спокойствие. Бъдете уверени в себе си, защото дне сами управлявате съдбата си.

Стрелец Още от рано проблемите ще ви погълнат изцяло. Избегнете разправиите, както с близките, така и с колегите си. Не прекалявайте в желанието си да помогнете на всички, като правите непоискано добро.

Козирог Финансовото ви положение е нестабилно. Обмислете нови възможности и не разчитайте на приходи. Ако е възможно, коригирайте пропуските си. При възможност отложете планираните делови срещи.

Водолей Въпреки засилените ви материални стремежи не искайте подчинение от страна на близките си и на вашите колеги. Анализирайте изминалите дни и ако откриете свои грешки, помислете как да ги поправите.

Риби От рано сте напрегнати и конфликтни без причина. Около вас прехвърчат искри, които ви е трудно да овладеете. В късния следобед ще ви зарадва новина за приходи. Ако се налага да свършите някаква работа, приемете предложението, без да се мръщите.