Начало КЛЮКАРНИК Тя разби всички стереотипи за тяло досега и стана един от най-...

Тя разби всички стереотипи за тяло досега и стана един от най- актуалните модели. Какво ще кажете за нейната фигура (снимки)

307

Модната индустрия в течение на няколко десетилетия диктува на всички жени по света своите жестоки стандарти.

В резултат на щенията на дизайнерите, за които е доста по-лесно да шият дрехи за плоски закачалки, прекомерната слабост се превърна направо в канон на красотата.

 

Впрочем, вкусовете на мъжете са много по-разнообразни, мнозина от тях харесват пищните жени, а не костеливите.

За това си има и поговорка: „По добре да те удрят вълните, отколкото да се биеш в брега“. Историята на днешната ни героиня видимо показва, че не е необходимо да се вманиачаваме на тема диети и да припадаме от глад.

Противоположният пол може да бъде зашеметен и без идеалното тяло. Американската Самърс Вонхес от Невада е на 30 години. След раждането на второто си дете тя силно понапълнява.

При това кожата ѝ губи еластичността си, покривайки се със стрии. Жената първоначално много се притеснявала от външния си вид, но до нея имало един обичащ я съпруг, който постоянно я убеждавал, че тя е невероятно красива.

Топлите думи в края на краищата постигнали целта си и Самърс рискувала да публикува снимките си в Инстаграм. На тях отчетливо се виждали и стриите, и портокаловата кожа. За нейно учудване, снимките били силно харесани както от мъжете, така и от жените.

След такъв локален успех Самърс се регистрирала в сайта Patreon, в който автори на различно творчество могат да го публикуват, а дарители да им превеждат малки суми за него. Снимките на нашата героиня станали бързо суперпопулярни. Благодарение на това тя започнала да печели по 5000 долара на месец. Разбира се, на най-голям интерес се радват снимките в стил ню, Самърс обаче да позира и полугола. Самата тя признава, че не го прав

 

Източник: За жената