Начало КЛЮКАРНИК Помните ли Галя от Каризма? Няма да повярвате какво работи днес и...

Помните ли Галя от Каризма? Няма да повярвате какво работи днес и как изглежда (снимки)

568

39-годишната Галина Курдова гледа старици в Лондон срещу прилично заплащане

 

Половинката на Миро в разпадналата се банда „Каризма” изостави изцяло музиката, за да заживее на чисто в столицата на Великобритания. Красавицата се е отдала на нова доходоносна професия – мацката с ангелски глас вече се препитава като хоспиталити мениджър.

 

Зад префърцуненото име действително се крие длъжността социален работник, който обгрижва немощни старци по домовете, съобщи „Уикенд“.

 

Родената в руския град Тургут красавица изчезна от светската суматоха в София, за да почне нов живот в английския мегаполис. На редакционната ни поща се получи снимка от наш читател, на която се вижда как Галка дивее на музикален фестивал в Лондон. Бившата сценична половинка на Миро явно се забавлява с новото си гадже – британец, барабанист в маргинална банда.

„Галка е сменила визията – изрусила се е и изглеждаше видимо доволна на Албиона, далече от злобата, с която бе засипана у нас. Далече от софийските клюкари, хубавицата през цялото време прегръщаше и целуваше любовника си, докато на сцената се редяха изпълненията на няколко местни рок групи”, обясни очевидецът на милата картинка.

Заплатата й като гледачка на немощни старици към частен здравен фонд, свързан със Министерството на здравеопазването на Великобритания, била много висока даже за стандартите на Острова.

„Двамата с британеца явно очакват мига, в който кариерата му на барабанист ще почне да се отплаща. Дотогава за семейното огнище ще се грижи Галинка”, предположи нашият информатор. Певицата с ангелски глас не е единствената, която изостави певческата си кариера, за да търси по-спокоен и уреден живот зад граница. Според слуховете преди да замине за Великобритания, Курдова била потънала в дългове до гуша.

 

Източник: За жената