Начало КЛЮКАРНИК В следващите епизоди на Прости ми: Йълдъз признава, че е бременна, сипват...

В следващите епизоди на Прости ми: Йълдъз признава, че е бременна, сипват отрова в кафето на Фериде

699
Сподели

Вижте какво ще се случи в следващите епизоди на хитовия турски сериал “ Прости ми „, излъчващ се всеки делник от 14:30 до 16:00 часа по Нова телевизия. Възрастната пациентка, настанена в клиниката на Демир, единствено върната в дома си от неин роднина. Бахар я посещава.

Племенникът й я напада. Кемал се притичва на помощ. Ранен с нож и въпреки че раната е повърхностна, Бахар е силно притеснена. Джунейт и Ферман предлагат идея за успешен бизнес Осман финансира начинанието им. Фериде настоява Хасрет да бъде назначена като секретарка на Джунейт. Инджи напуска Турция, тъй като на сестра й предстои операция.

Бахар се отбива в дома на Кемал. Заради раната той е с повишена температура и се нуждае от лечение. Демир й оказва помощ. Осман не одобрява назначението на Хасрет. Осман и Зюхре започват да кроят план да отдалечат Хасрет от Анкара. Демир се обажда на Инджи и съобщава, че Кемал има нужда от помощта й. Зюхре и Назире намират теста на Йълдъз сред вещите на Рейхан. Започват да разпитват Рейхан. Мурат подслушва разговора им.

За да избегне неудобните въпроси, Йълдъз признава, че е бременна. Рейхан забелязва, че Хасрет изпитва чувства към Джунейт. Демир признава пред Шахин и Севги чувствата си към Бахар. Заблуждава ги, че Кемал е заплаха за Бахар и трябва да бъде отдалечена от нея. Осман предлага на Хасрет огромна сума пари, за да напусне Анкара. Фериде узнава за разговора им и информира Осман за решението си да остави Джунейт и Гюнеш на Хасрет, тъй като не й остава много живот. Бахар се отбива в дома на Кемал и забелязва, че той дори не е докоснал лекарствата си. Започва да се съмнява в искреността му. Приема предложението на Демир да заминат заедно на конгрес на медицински кадри. Преди отпътуването Демир показва на Шахин годежен пръстен, купен за Бахар. Махир и Кадер възобновяват отношенията си. Ейлюл научава адреса на работното място на Азиз. За нейна изненада това не е голяма фирма, а малък ресторант. Осман обещава на Фериде, че ще я спаси. Кемал узнава, че Бахар и Демир са заедно на конгреса и тръгва след тях. Кадер признава на Махир чувствата си към него. Фериде и Ейлюл заминават за няколко дни извън града. Джунейт и Гюнеш остават в Анкара заедно с Хасрет. Осман се среща с доктор Ахмед и настоява да му бъдат предоставени изследванията на Фериде. След разговора им Ахмед се отбива в дома на Фериде, за да разговаря Хасрет и Солмаз. Зюхре се противопоставя на връзката между Рейхан и Мурат и дори заплашва, че ще я изпрати в Адана. Рейхан се разболява и Мурат я отвежда в болница. Кемал нахлува в ресторанта, където се хранят Демир и Бахар. Успява да попречи на Демир да предложи брак на Бахар. Полицията се намесва, но Демир не подава жалба среща Кемал и той е освободен. Ахмед предлага на Солмаз и Хасрет да убият Фериде. Дава им отрова, която да сипят в кафето й. Солмаз заминава за вилата и изпълнява нарежданията на Ахмед. Чийдем умолява Махир да възобновят връзката си, но той я отблъсква. Демир признава чувствата си към Бахар.

 

Източник: За жената