Начало КЛЮКАРНИК Две водещи се разделиха официално с bTV (снимки)

Две водещи се разделиха официално с bTV (снимки)

451

Талантливата журналистка разкри това от собствения си профил във фейсбук.

Станислава Кара е поредната водеща, която се оттегля от екипа на bTV. За времето, в което водеше едно от успешните предавания на телевизията „Като на кино“ тя успя да вземе интервюта от едни от най-известните актьори и режисьори в света.

 

Ето какво разказа самата Станислава Кара в откровеното си признание на профила си във фейсбук:
„Мили приятели и зрители, бих искала да ви съобщя, че пътищата ни с „Като на кино“ се разделят през новия сезон. Това бяха четири години рубрика, два сезона предаване, документална книга и три години „Студио Оскари“, пълни с колкото трудности, толкова и с невероятни преживявания за мен.

Но идва момент, в който е необходимо да потърся нови предизвикателства в живота си и дано вместо да отразявам кино, да бъда част от правенето му (поне това е идеята).

Всеки един човек, с когото съм се срещнала по този път, ме е научил на нещо и аз много благодаря, че създадохме това предаване с толкова любов. „Като на кино“ винаги ще бъде част от мен и мога само да се гордея с него и с интервютата, които сме правили, а на вас да благодаря, че го гледате!“
Както БЛИЦ съобщи, Николета Лозанова се разделя също с телевизията. Красивата плеймейтка вече няма да е част от семейството на bTV. НиЛо обаче обещава това да не е последната й изява на малкия екран. Брюнетката се заканва да се върне много по-силна и да отвее дори сегашният си проект „Папараци“, който носи висок рейтинг на телевизията.

 

Източник: За жената