Начало КЛЮКАРНИК Дъщерята на Кичка пристигна в България. Няма шанс да я познаете, няма...

Дъщерята на Кичка пристигна в България. Няма шанс да я познаете, няма нищо общо с това, което сме гледали досега (снимка)

415
Сподели

Голяма радост настъпи в дома на Кичка Бодурова . Певицата няма търпение да се събере с дъщеря си Кристи Зарпас, която за първи път кацна на българска земя

 

20-годишната красавица за първи път ще посети родината на майка си.

 

И подобно на нея и тя не се е отрекла от българските си корени и това лято най-сетне реши да й дойде на гости.

Кристи вече обикаля из България, пленявайки мъжките погледи с екзотична външност и забележителни прелести. Зарпас се запозна с колегите на Кичка — Мими Иванова и Развигор Попов, които са едни от малкото, които поддържат приятелски отношения с певицата. Иначе тя се изпокара с почти всички останали от поп средите. Последните й войни бяха с Тони Димитрова, а на дует „Ритон” отдавна е трън в очите. За никого не е тайна, че Бодурова не се има с колегите си, но пък и не изглежда това да й тежи. Цяло лято графикът й е пълен с покани за участия, а освен това има и многобройни пътувания и концерти. След около месец изпълнителката се връща обратно в САЩ, а заедно с нея ще отлети и дъщеря й Кристи. Дотогава майка и дъщеря ще се радват на компанията си. В България Кристи се прочу с предизвикателни фотосесии, провокативни снимки по бельо и татуировки. Тя не крие, че има силикон в деколтето и не се срамува от пищните си форми. В родината на майка си обаче, Кристи се появи без капка грим, скромно облечена и зарязала всякаква провокативност. Момичето обаче не си търси мъж тук. Тя вече е сгодена.

 

Източник: За жената