Начало КЛЮКАРНИК Ива Екимова разкри как са я изнудвали. Историята, която всеки трябва да...

Ива Екимова разкри как са я изнудвали. Историята, която всеки трябва да прочете, защото утре вие може да сте на нейно място

359
Сподели

Някакъв извратен безделник се опита да ме подложи на кибер атака, но този път не уцели човека. Имам снимки на целите ни разговори.

 

Това заяви в ефира на „Здравей, България“ Ива Екимова, пиар експерт. „Този мъж, който ме изнудва иска среща и секс с мен иначе щял да пусне видео с мен, което е брутално. Няма такова нещо, а това е единствено изнудване.

 

Проблемът ми е, че това можеше да бъде детето ми. Аз непосредствено говорих с дъщеря си щом това се случи. Говоря с теб като майка с майка. 1/3 от българските деца се самоубиват заради такъв тормоз в мрежата“, каза тя. Връзката на децата с родителите отдавна е нарушена.

 

Дъщеря ми принципно е доста предпазлива, много е прецизна при виждането си с хора, които желаят да се срещнат с нея в мрежата. Разказах на дъщеря ми за този тормоз, тъй като, ако й се случи на нея, тя е нужно да знае как да реагира“, каза Екимова. „Нямам идея кой е човекът, който ме тормози. Има си органи компетентни и те ще разберат. На никоя от жените, които са жертва на кибер тормоз, с които говорих, не й е минало през ума да сигнализира за това, а обичайно трият човека и чата и приключват с всичко. Това е нещо, за което е необходимо да се говори“, смята пиарката. Екимова заяви, че ще стартира програма, с която да защитава децата и хората от такъв интернет тормоз и атаки.

 

Източник: За жената