Начало КЛЮКАРНИК Седмичен хороскоп за периода от 28 август до 3 септември-БЛИЗНАЦИ Амбициозни и...

Седмичен хороскоп за периода от 28 август до 3 септември-БЛИЗНАЦИ Амбициозни и войнствени, ДЕВА Изразителна активност и успехи,

351
Сподели

За Овните седмицата е успешна, а Телците се задъхват от проблеми. Близнаците са амбициозни и войнствени, а за Раците периодът е напрегнат.

Лъвовете са на прага на етап на бавно възстановяване. За Девите са характерни успехи и изразителна активност, а Везните са успешни. Скорпионитеда се владеят. И за Стрелците етапът е напрегнат, но се справят, а Козирозите са доста активни и не по-малко напрегнати.

Напрежението и проблемите са характерни и за Водолеите, а Рибите да са организирани и да действат по-точно.

 

Седмичен хороскоп ОВЕН

Успешна седмица

Предстоящото седемдневие ще е интензивен период за осъществяването на планираните цели и привеждането в ред на интересуващи ви въпроси. Ще действате по делата си с присъщата ви строгост, а някои дори ще се престараят и неочаквано ще усложнят обстоятелствата. Принципно казано седмицата обещава реализация на целите ви. В петък ще ви липсва активност, следващите дни до сряда включително ще са успешни. Повече напрежение ви носи само четвъртък.

Седмичен хороскоп ТЕЛЕЦ

Ярки делови проблеми

В личен план Телците се чувстват стабилни, но желаното развитие в делово отношение не е налице. Деловата ситуация предизвиква големи затруднения, защото движението ù наистина се превръща в маркиращо, с тенденция съвсем да спре. Ако възнамерявате да се докажете, следва да действате незабавно! Всички дни през седмичния период ще са доста напрегнати. Ако успеете да намерите надежден спонсор, вероятността да се възстановите ще се възроди.

Седмичен хороскоп БЛИЗНАЦИ

Амбициозни и войнствени

За реализиране на намеренията си Близнаците ще положат значителни усилия. Ще се сблъскате с доста трудности, които в повечето случаи се свеждат до удари от страна на противниците, към чиито действия едва ли ще останете безмълвни и равнодушни. Разгръщайки се в този ритъм, събитията често биха могли да се окажат извън контрол. В петък и през уикенда – сполука и нерви. Понеделник и сряда са сполучливи, а вторник и четвъртък ще са напрегнати и нервни.

Седмичен хороскоп РАК

Напрегнат период

Позициите на Раците – особено тези в деловата сфера са стабилни и печеливши, но това определение трудно може да се приеме като аргумент за спокоен седмичен период. Макар и успешна, седмицата ще е изпълнена с много напрежение, предизвикано от борби с противници. Последните често ще си служат с клевети, лъжи и измами. Петък носи промени, а уикендът е напрегнат. Делничните дни се характеризират с лесно извоюван успех по целите.

Седмичен хороскоп ЛЪВ

В етап на бавно възстановяване

При Лъвовете се отчита известна нестабилност сега, която се основава както на настоящите ви обществени позиции, така и на вътрешни характеристики, говорещи предимно за припряност, която е плод на неточни преценки. В противовес на тази външна картина може да се изтъкне един значим факт. Това е бързо завладяващото ви душевно равновесие. Петък е тежък, а уикендът – успешен. В понеделник лъжи, а във вторник промени, следващите дни са напрегнати.

Седмичен хороскоп ДЕВА

Изразителна активност и успехи

Периодът ясно говори за изразителна активност относно бизнеса и служебните дела, контактите в обществените среди и сферите, свързани с интересите и стремежите ви. При някои от Девите не е изключено да възникнат партньорски противоречия, но те едва ли ще създадат проблеми, защото своевременно ще ги овладеете. Петък ще е много тежък и напрегнат, а събота е спокойна. Неделя, понеделник и вторник са успешни. В сряда успех и нерви, а четвъртък е ползотворен.

Седмичен хороскоп ВЕЗНИ

Успешни действия

Разполагате с достатъчно късмет през седмицата, който ще ви подкрепя в начинанията. Напрежението ще е по-високо при разрешаването на въпроси от финансово естество. Това е валидно и при осъществяването на печалби в сферите на бизнеса, където освен че конкуренцията е много остра, често се действа неправомерно и с измами. Петък ще е тежък, а уикендът носи успех. Делниците до сряда включително са хубави и успешни, а четвъртък говори за удар от противник.

Седмичен хороскоп СКОРПИОН

Владейте нервите

Седемдневният етап ще премине в условията на повишена нервност за Скорпионите. Прогнозата е особено валидна за онези от зодията, които не са в годишна ваканция, а продължават да са служебно и делово ангажирани. Владейте се и избягвайте конфликтите, защото ще последват доста неприятни ситуации, ефектът от които ще е негативен. Петък и събота са слаби. Неделя носи промени, а понеделник и сряда – нерви. Вторник и четвъртък са сполучливи.

Седмичен хороскоп СТРЕЛЕЦ

Напрегнат, но плодотворен етап

Като развитие и възможности за социален напредък, предстоящото седемдневие никак не е лошо, но напрежението няма да отмине никого от представителите на зодията, особено от гледна точка на осъществяване на вече проектирани в близкото минало цели. , а за мнозина и в домашните взаимоотношения. Петък е неприятен. В събота сте активни и нервни, а неделя е успешна. Понеделник и сряда ще са много напрегнати, а вторник и четвъртък ще ви радват със сполука.

Седмичен хороскоп КОЗИРОГ

Ярка активност и много напрежение

Активността на Козирозите ще е насочена към разговори и контакти с хора от социалните среди, за достигане до споразумение относно реализация на проекти, засягащи бъдещите им планове. В този смисъл периодът може да се превърне в обнадеждаващо начало за ентусиазирани действия в съответното направление. Благоприятен, печеливш петък, нервна събота и успешна неделя. Понеделник е много нервен. Вторник е положителен, сряда е също нервна. Четвъртък ще бъде успешен.

Седмичен хороскоп ВОДОЛЕЙ

Напрежение и проблеми

През новият седмичен период не липсват условия за реализация на целите, но за мнозина Водолеи ще е трудно да осъществят намеренията си по устройващ ги начин. На основата на отминали ситуации, при които някой е бил ощетен от вас, ще възникне мощно противоборство. Тази реакция ще предизвика доста неприятности и проблеми. В петък действате успешно, а уикендът и понеделник са нервни. От следващите дни само вторник е успешен. Другите са нервни и проблемни.

Седмичен хороскоп РИБИ

При повече организация преодолявате трудностите

Етапът ще затрудни Рибите в делово отношение. Някои от зодията не са достатъчно организирани и мобилизирани, което ще се изрази под формата на откровен мързел. На други е свойствена значителната емоционалност, чиито негативни тонове ще намерят ярък израз в отношенията с колегите в службата или в средите на бизнеса. Първите четири дни от периода са доста нервни. Във вторник се мобилизирайте. В сряда трудностите намаляват, а четвъртък е успешен.

 

 

Източник: За жената