Начало ЗДРАВЕ Това не е упражнение, а не е и диета! Плосък корем чрез...

Това не е упражнение, а не е и диета! Плосък корем чрез единна невероятна техника

560
Сподели

Как може да се справим, за да имаме толкова перфектен корем, дори и след бременност? Тя никога не е ходила на спорт професионално и е кльощава. След като започнахме да говорим за него открих много интересно нещо!

 

Както се оказа, за да запази коремнте си мускули,  приятелката ми си помага изненадващо лесно техника. Всичко, което е необходимо за нейното изпълнение, – огледалото!

 

Как да си направим плосък корем

 

Ние всички знаем, че за да  укрепим коремните мускули трябва да правим упражнения. Разбира се, това дава резултат, стига да спортувате и да пазите диета. Но ако по някаква причина намате нужно време, за да се упражнявате редовно, стомахът все изглежда подут …

Трябва да ядем по-малко сол, в идеалния случай – да се откажем от солта напълно.

Много е важно да се пие на празен стомах най-малко 1 чаша вода,  по-добре – 2 чаши вода с лимонов сок. Трябва да се ядат повече плодове и зеленчуци, помагат за почистване на червата.

Също така, на вътрешните мускули на корема, е необходимо да се обучават по прост начин! Застанете пред огледалото и колкото е възможно свийте корема. Задръжте дъха си и  останете така по-дълго. Всеки път, заставайки до огледалото, изпълнявайте това упражнение!

Една приятелка ми каза, че тази техника й е помогнала да се постигне идеално плосък корем. Всички жени обичат да се оглеждат в огледалото и го правят често. Ако обвържете с този навик леко движение за укрепване на коремните мускули, можете да постигнете невероятни резултати! Тънка талия, постигната в един месец, всеки ден  по няколко пъти да прибирате корема.

Това не е магия – всичко е въпрос, че обичайната прибиране на корема е интензивността на тренировката. „Гълтането“ на корема, което  масажирате вътрешни органи , включително стомаха и червата: те започват да работят правилно, като ви помага да отслабнете в областта на стомаха . Мускулите, които получават малко, но ежедневно натоварване, в крайна сметка формират една прекрасна новина!

Ние споделяме нашата тайна с приятелите си! Опитайте се да направите един експеримент и да изпробвате тази невероятна техника. Аз не се съмнявам, че резултатът ще ви впечатли!

 

Източник: За жената