Начало КЛЮКАРНИК 3 щастливи зодии, които да очакват любовни изненади през септември

3 щастливи зодии, които да очакват любовни изненади през септември

326
Сподели

Това са зодиите, за които ще има промяна в любовта през септември. За едни тя ще е крайно положителна, за други не чак толкова.

Но за всички идва любов… истинска, непринудена и носеща много щастие. Ето кои са зодиите, които ще се радват на любовна промяна през месец септември.

 

Рак

Най-неочакваното нещо ще ви се случи в любовта. Сещате ли се за голяма любов от миналото ви, за която винаги сте се питали „Какво ли би било, ако още бяхме заедно?“. Животът е интересен точно, защото ни поднася изненади тогава, когато най-малко очакваме. Голяма и истинска любов от миналото ще се завърне при вас с претенциите, че иска много повече от това, което сте имали. Ще бъде различно и щастливо, само ако отворите сърцето си… можете ли да вярвате на този човек?

Дева

Кратките връзки са ваш специалитет, но вече ви е омръзнало да губите времето си с хора, които нямат сериозни планове за бъдещето. И точно, когато най-много искате човек, с който да създадете семейство… такъв ще се появи на хоризонта още в края на месец септември. Изглежда, че любовта не ви е забравила, а просто е изчаквала правилния момент, в който да се появи. За първи път в живота си ще усетите, че любовта, която сте открили, е ЕДИНСТВЕНАТА.

Риби

Няма по-щастливо време от това, в което сме влюбени. Следващите месеци за вас ще са истинско любовно приключение, което ще ви замае и ще ви даде надежда, че истинската любов същестува. Ще се радвате на изключително много внимание, много малки подаръчета и изненади, от които ще ви се подкосяват краката. Няма да споменаваме много за това колко страст ще изпитате през този период… просто изчакайте и се надявайте септември да мине по-бързо.

 

Източник: За жената