Начало ЗДРАВЕ Златната рецепта на операционната сестра: Кокалчето вече не ме боли! Невероятно, облекчението...

Златната рецепта на операционната сестра: Кокалчето вече не ме боли! Невероятно, облекчението струва стотинки!

411
Сподели

Спомням си един ден в час по биология – почувствах се наистина ужасно. Учехме нещо за генетиката и учителят ни каза кои генетични заболявания са наследствени.

 

Като ярък пример той посочи костта на стъпалото.  Издаденото кокалче  е грозно и болезнено и както подробно описа учителя, се наследява по женска линия. Ако майка ви или баба ви има заболяването, почти със сигурност и вие ще го имате …

 

Майка ми винаги е страдала от този проблем. И не е чудно, тъй като в продължение на 30 години работеше като медицинска сестра и беше постоянно на крак. Когато учителят спомена за кокалчето в часа по генетика, аз веднага си спомних за краката на майка ми и си помислих – трябва ли при мен да бъде същото?

 

кост на лечение на крак у дома

Как да облекчите стърчащото кокалче на крака

Учителят по биология се оказа само частично прав. По наследство се предава формата на стъпалото, податливостта към деформация и увеличаване на костната тъкан. Ако се грижите за краката си, носите правилните обувки, не натоварвате краката си прекалено, следите за теглото си, не оставяте краката си да замръзват, всичко ще бъде наред.

Понякога имам  болки в костта на крака . Нараства, макар и много по-малко, отколкото при майка ми. Всичко е заради тесните и неудобни обувки, които носех като дете.

Оплаках се на майка ми от болки в костта и тогава тя ми каза да го направя. По този начин постъпват медицинските сестри в болницата, където много от тях страдат от този проблем. ЩЕ ВИ ТРЯБВА: маслен разтвор на хлорофил и евкалипт за локално приложение „Chlorophillipt“ (екстракт от листата на евкалипта , съдържащ хлорофил ; лекарството може да се поръча по Интернет или да се използва негов еквивалент) „Dimexidum“ (Димексид) марля или памуче за компреса 5 мл спринцовка пластмасова чаша или друг контейнер за приготвяне на разтвора ПРИГОТВЯНЕ: Извадете спринцовката и наберете 3 куб „Chlorophillipt“ маслен разтвор. Изсипете течността в пластмасова чаша или друг чист съд.кост на лечение на крак у домаСлед това отмерете 1 кубик „Dimexidum“ и смесете с Хлорофилипта.ДимексидНанесете сместа върху медицински тампон и направете компрес на мястото на костта. Тази процедура трябва да се извършва сутрин и вечер, а компресът трябва да се държи 15 минути.

 

Ако и вие имате проблема с изхвръкнали кокалчета  и понякога чувствате болка или дискомфорт в областта, не забравяйте да изпробвате тази животоспасяваща рецепта. С подобен компрес вечерта, на следващата сутрин ще почувствате облекчение! И всичко това благодарение на чудодейното въздействие на противовъзпалителните лекарства.

клиниката на TB, където все още се работи майка ми, „Chlorophillipt“ по принцип се смята лекарство „срещу всички“. Те се изплаква гърлото, за лечение на кожни заболявания, лекарите съветват един друг медикаменти като панацея. Тествах на собствения си опит и ефектът му е много щастлив!

 

Източник: За жената