Начало КЛЮКАРНИК Мъжът от тази зодия е идеалният партньор: Неговата любов е чиста, истинска...

Мъжът от тази зодия е идеалният партньор: Неговата любов е чиста, истинска и специална

319
Сподели

Мъжът от тази зодия е готов да направи всичко, което е необходимо, за да подобри света, в който живее. Той смята, че любовта е най-голямата сила във Вселената и умело знае да борави с нея.

Често го критикуват заради промяната в настроението, но това е така само защото тази зодия може да почувства всичко. Ключът се крие в общуването, ако искате да избегнете разногласията, които могат да доведат до дисбаланс в любовната връзка.

 

Става дума за романтичния Рак! Сладките думи и добре обмислените изненади ще ви издигнат до звездите, но неразумните коментари и ненужното игнориране ще ви хвърлят в бездната на мрачни съмнения и мисли от типа: „С какво заслужих това?“. Не се изненадвайте, ако той има нужда да остане известно време сам със своите мисли. Неговите емоции са толкова силни, че му е необходима изолация от света, за да премисли всички чувства и да може да се върне към нормалното.

Понякога може да сте объркани от способността му да бъде едновременно и срамежлив и смел. Трябва да бъдете много търпеливи, ако искате Ракът да се отърве от твърдата броня, която го защитава уязвимост. Много Раци се държат на разстояние от техните партньори, докато не проучат задълбочено неизвестната територия и докато не се уверят, че са с правилния човек, защото те не могат да искат наполовина. Въпреки че обожават спонтанността, Раците бягат от краткосрочните приключения, защото смятат за подарък всеки отделен човек, който наистина означава нещо за тях.

Представителите на този знак са много креативни и след като влезете в тяхното сърце, завинаги ще останете запечатани в техния ум. Те ще ви дадат всичко, което имат, а в замяна им е необходимо много малко, за да бъдат щастливи. Достатъчно е да се чувстват сигурни и ценени от хората, които обичат.

Партньорът на Рака трябва да бъде чувствителен.

Неговият най-големият подарък е сърцето му. Той се бори за любовта, дори когато всички други са се отказали, защото той винаги вижда онзи блед слънчев лъч, който му казва, че има светлина в тъмното.

Раците търсят стабилност въпреки че имат голям приключенски дух. Те искат да играят, да изследват и да издирват неизвестното с човек, който знаят, че ще бъде тяхната предпазна мрежа в случай на бедствие. Ще бъдат щастливи с човек, който е самоуверен и който ще насърчава тяхното развитието и жизнен напредък.

Родените в тази зодия са идеални партньори, когато става дума за любов, защото те вярват в приказките със щастлив край. Твърдо са убедени, че има вечна любов и че двама влюбени могат да останат заедно завинаги.

Тяхната любов е чиста, истинска и специална. За съжаление, на много хора не им се вярва, че има такава любов, така че когато я получат, я отхвърлят, защото не знаят какво да правят с нея, или пък я приемат за даденост.

Смелите хора, които са готови да изпитат любовта, която ще им подари голямото сърце на Рака, може би ще успеят да видят чудото невидимо за останалите. И тогава, двамата влюбени ще се насладят на еуфоричната атмосфера, създадена от техния блясък, с който блестят само тези, които вярват в магията на собствената си приказка.

 

Източник: За жената