Начало КЛЮКАРНИК Не се заблуждавайте: Тези 2 зодии в момента са с грешния човек...

Не се заблуждавайте: Тези 2 зодии в момента са с грешния човек до себе си

464
Сподели

Понякога любовта може да ни заблуди, че сме намерили правилния за нас човек. Хубаво ни е, щастливи сме, но си затваряме очите за различията помежду си.

 

Има 2 зодии, които в момента са с грешния за тях партньор и това са:

 

Телец

Не си мислете, че ако една любов не продължи вечно, то тя е загубена. Истината е, че всяка любов ни учи на нещо важно, което променя както нас, така и човека до нас. Изживейте пълноценно връзката си, не мислете за бъдещето, но и не го планирайте. Помислете дали нямате прекалено големи различия, които дори цялото време на света и всички ваши усилия обединени заедно, няма да могат да изгладят. Трябва да знаете, че е нужно много повече от обич, за да може една връзка да прерасне в семейство. Седнете и поговорете, помислете дали всичко това се отнася до вас или не се вписвате в описанието на зодията си. Но не се заблуждвайте. Ако ви е писано, ще останете заедно с цената на огромни усилия.

Козирог

На моменти се чувствате малко несигурни, в други моменти летите от щастие и не може да повярвате на късмета си, че сте срещнали толкова прекрасен човек. Наистина тръпката ви е много голяма, но и двамата си затваряте очите за сериозни различия относно бъдещето ви. Единият от вас мечтае за деца и голямо семейство и то в него много далечни срокове. Другият може да не го показва, но е много далеч от това. Той иска семейство, може би… но далеч в бъдещето, а може би не? Децата са един сложен въпрос, за който трябва да има абсолютен синхрон в намеренията, иначе нещата ще се провалят на ранен етап от семейния живот. Помислете добре дали наистина сте перфектни един за друг?

 

Източник: За жената