Начало КЛЮКАРНИК Ето с какво Яна Маринова вбеси столични майки

Ето с какво Яна Маринова вбеси столични майки

435

Ако си мислите, че всички обичат  Яна Маринова , то тогава се лъжете! Сексапилната актриса е доста активна в социалните мрежи и това често й навлича негативни коментари и критики. Така се случи и преди дни, когато доста неуместно реши да се опълчи на общността на „Майките на София“.

Това е група във фейсбук, която дискутира проблемите на родителите с големия град.

Въпреки че също е майка, Яна Маринова не разбира някои от терзанията на останалите дами, които си изливат душата в интернет. Така тя се оказа по средата на шумен скандал и за малко да бъде линчувана онлайн! Актрисата изказала мнението си по адрес на неизвестна майка. Тя й заявила, че паркингът не е най-безопасното място, на което да си играе едно дете, защото може да стане инцидент.

Красавицата го направила без никакви лоши мисли и с цел да се заяжда. Но родителката приела доста навътре критиката от филмовата звезда. Затова й веднага я разнесла в групата с над 25 хиляди членове, все софийски мамчета! Самата Яна Маринова също е видяла поста по неин адрес и решила да влезе в обяснителен режим, за да не пострада имиджа й.

Тя отново с най-спокоен тон разяснила на въпросната заядлива майка, че не е искала да обиди никого, а просто да изрази своите притеснения за живота и здравето на децата. Постът на Яна Маринова явно е дал желания резултат. След него повечето участнички в групата застанали на нейна страна в нелепия скандал.