Начало КЛЮКАРНИК Помните ли Светлана Кирова от „Женени от пръв поглед“-Животът й се промени...

Помните ли Светлана Кирова от „Женени от пръв поглед“-Животът й се промени тотално! Ето как!

367
Сподели

Перничанката Светлана Кирова, която се прочу като една от булките в ТВ шоуто „Женени от пръв поглед“ организира грандиозно частно басейн парти.

От 7 години Светлана развива клубове по аеробика в Перник, Казичене и град Сливница, но за първи път реши да направи голямо парти, което да събере всички членове на клубовете си.

„Шоуто беше незабравимо за всички с много танци, заря, официално награждаване, игри и състезания…За първи път правя такова парти и много се вълнувам“, разказва пред ZaPernik.com Светлана.

„Тъй, като за тези 7 години практика – имах период, в който бях женена (от ТВ шоуто в Казичене) – и там открих клуб по аеробика, отделно от половин година водя тренировки и в гр. Сливница и разбира се най-големият е в гр. Перник – идеята ми беше да ги събера всички и да направя едно много женско, активно и различно парти, където акцента пада върху това, че самите ние сме отговорни за това да случваме живота си и да се забавляваме.

Това не беше просто парти, в което слушаме музика и пием коктейли, а няколко часа активен социален бум – пълен с много игри, конкурси, песни, караоке, официално награждаване, танци, томболи, заря, торта и комуникация между всички. Идеята ми беше да свържа и социализирам хората – защото това липсва в съвременният свят“, разказа вече отдавна разведената ТВ булка.

А новият сезон по аеробика ще стартира на 10.09.17 – с нови, иновативни и съвременни изненади и треноровки.   Припомняме, че преди години пернишкото момиче с авантюристичен дух преживя незабравими моменти, след като реши да се омъжи за абсолютно непознат мъж и то пред ТВ камерите. Момчето беше от Казичене и първоначално Светлето заживя там. Нещата обаче не се получиха и двамата се разведоха. По това време Светлана имаше магазинче за бельо в Перник, което в последствие продаде, като се отдаде на нейната най-голяма страст – спорта и танците.

 

Източник: За жената