Начало КЛЮКАРНИК Ето и причината, заради която Николета напусна Папараци

Ето и причината, заради която Николета напусна Папараци

398
Сподели

Образецът на хиляди български тийнейджърки – футболната съпруга Николета Лозанова, отново е бременна Николета изненадала с тази новина работодателите си Иван и Андрей, като не била още сигурна дали „чудото“ ще се случи, или няма да се наложи да го махне.

За мълвата, че вече е бременна се заговори преди малко повече от седмица като самата Николета нито потвърди, нито отрече информацията, Тя само се усмихна и започна да слага по-широки дрехи в кръста на снимачната площадка.

„Не коментираме личния живот на хората, с които сме работили“, обясниха от предаването, в което до скоро се подвизаваше моделката.

Прближени до Лозанова са категорични, че тя няма да се откаже от идеята да е водеща, но засега предпочитала да е в изчаквателна позиция, докато се разбере дали ще роди бебе или не, пише „България днес“. „Навсякъде, през където мина, оставям дълбока следа – души, очи, сърца… и разбира се – тв ефир! Придадохму достатъчно чар и сексапил, постигнах рекорди, поставих нова ера, а сега ще отворя и нова страница, оставяйки „Папараци“ просто като една графа от богатото ми портфолио. Тези, които години наред живяха, за да чуят това, че предавам щафетата, не бързайте да ликувате. Много скоро аз лично ще гръмна шампанското, обещавам да почерпя всички, както и да споделя кога и къде! И няма да бъде просто хипотетично, а многорейтингово и епично! „, написа Николета преди да се раздели с предаването „Папараци“.

 

Източник: За жената