Начало КЛЮКАРНИК Ето какво се случва с Лиляна Боянова и защо усмивката слезе от...

Ето какво се случва с Лиляна Боянова и защо усмивката слезе от лицето й

482

Водещата на новините по Би Ти Ви Лиляна Боянова изпаднала в тежка депресия след поредната несполука в личен план. Красавицата обикаляла нюзрума на телевизията като буреносен облак, защото наскоро преминала през тежка раздяла.

В последната година се говореше, че журналистката има връзка с бизнесмен, на когото е готова да роди дете.

 

До важната крачка така и не се стигнало, защото в разгара на лятото Боянова останала отново сама. Поредицата от фатални мъже и раздели я навели на мисълта, че вероятно страда от черна магия или прокоба, които са причината за лошия й късмет.

Лиляна била склонна да вярва в подобни ритуали и дори обмисляла дали да не отиде при някоя от популярните сред звездите врачки, за да си стъпи най-сетне на краката. Винаги лъчезарната новинарка вече трудно прикривала мрачното си настроение и избягвала да общува с колегите си в телевизията. Когато оставала сама, слушала само тъжни песни и размишлявала над тежката си съдба. Единствената й утеха бил нейният 6-годишен син Камен , с чийто баща също отдавна са разделени. Самотната майка Боянова нямала достатъчно време да обгрижва детето си и заради това у дома й помагала гледачка. Момченцето посещавало частна детска градина, а тази година щяло да се включи към предучилищната група. Масрафа за скъпото му обучение новинарката плащала сама, защото не можела да разчита на бившия си мъж. В работата също не й вървяло по мед и масло заради дългогодишния й конфликт с Виктория Петрова . Освен зрителската аудитория, двете водещи навремето споделяли и един и същ мъж. Враждата им се породила още тогава, но амбициозната Лиляна я прехвърлила и в работата. Нейната цел била да измести титулярката Петрова и да се докопа до по-висока заплата, а често ходатайствала за повишение пред шефовете, изтъквайки статута си на самотна майка, надявайки се да я съжалят.

 

Източник: За жената