Начало ЗДРАВЕ Успешно облекчаване на болката от седалищния нерв с този прост 10-минутен метод

Успешно облекчаване на болката от седалищния нерв с този прост 10-минутен метод

600

Седалищният нерв е голям нерв, който се движи от долната част на гърба през бедрата и задните части и по задната част на всеки крак.

Това всъщност е най-дългият и най-голям нерв в човешкото тяло и когато е възпален, може да причини съвсем мъчителна и изтощителна болка.

Силната болка, причинена от възпален седалищен нерв , се усеща надолу по единия или и в двата крака, като обикновено започва от долната част на гърба или задните части и се простира надолу по гърба и крака.

Тежестта на болката до голяма степен зависи от основната причина и индивидуалното ниво на толерантност към болката.

Някои хора могат да получат лека болка или чувство на изтръпване, докато други могат да страдат от тежка и изтощителна болка. Независимо от това, това състояние може да бъде облекчено по няколко начина.

Въпреки че типичното лечение на ишиас включва лекарства като болкоуспокояващи, приемането им ще служи само като незабавно, краткосрочно решение на Вашия проблем. Тези болкоуспокояващи просто маскират симптомите за известно време, без да навлизате по-дълбоко и да се насочите към корена на болката си.

Поради това, за да се лекува ефикасно болката от ишиас , най-добре е да опитате някои от многобройните природни решения, средства за лечение и упражнения, предназначени специално за лечение на ишиас .

Следователно, не само ще получите облекчение от нервното възпаление и натиск, но и Вие ще успеете да предотвратите появата на болка от седалищния нерв. Тези, които вече са го изпитали, знаят колко изключително болезнено може да бъде и до каква степен може да попречи на обичайните ежедневни дейности на човека и качеството му на живот.

Накратко, ишиасната болка обикновено се характеризира с усещане за тежки крака, изтръпване или чувство на изтръпване, което може до голяма степен да ограничи движението и седенето.

За щастие, има надежда за всички пациенти с ишиас, тъй като има различни начини, по които може да се облекчи този вид болка. Искрено препоръчваме да опитате следното домашно лечение за облекчение на болката от ишиас , което ще ви отнеме само 10 минути.

Колко полезно ще бъде това лечение за Вашето състояние, зависи от индивидуалното Ви състояние. Независимо от това, важно е да следвате стъпките по-долу внимателно.

10-минутно лечение при проблеми със седалищния нерв

Напълнете подходящ съд с 10 литра гореща вода, като се уверите, че краката Ви могат да издържат температурата на водата. След това добавете шепа сол и 1 литър оцет от органичен ябълков оцет. Смесете, докато солта се разтвори добре. След това потопете краката си в тази вана и ги оставете да се накиснат, докато водата е топла. След това извадете краката си, обвийте ги в кърпа и ги подсушете. Преди да отидете да спите, уверете се, че краката Ви ще останат топли през нощта. Едно нещо, което можете да направите, за да поддържате краката си топли, е да ги увиете в одеяло или да поставите топли чорапи. След като се събудите на следващата сутрин, уверете се, че имате чорапите, а в идеалния случай и чехли. Избягвайте да стоите или ходите боси.

Някои от Вас може да почувстват значително подобрение и облекчаване на болката след само едно лечение. От друга страна, други може да се нуждаят от още няколко лечения, за да постигнат по-добри резултати.

Това лечение може да се повтаря ежедневно, докато болката напълно изчезне.

 

Източник: За жената