Начало КЛЮКАРНИК Известна астроложка с неприятна прогноза за България през септември

Известна астроложка с неприятна прогноза за България през септември

350
Сподели

Доста хора се оплакват от тежест в слънчевия сплит, напрежение в нервната система, необмислени емоционални постъпки и грешно взимане на решения. Слънцето в съвпад с Меркурий – добър за бизнес, период на заетост.

Но при поразен Меркурий, който е ретрограден, има непостоянство в делата, заяви топ астроложката Мария Асенова, пише в. „Телеграф“. Тя е една от най-известните ясновидки в България и единствената у нас, която е усъвършенствала дарбата си в Бразилия и Франция.

Ще има земетресение през септември, което няма да бъде нещо страшно. Ще го усетик около България, но няма да има щети. По принцип месецът ще бъде хубав. Ще има спекулации, ще има настроения и неща от всякакъв характер, но повечето позитивни“, смята тя. Сеизмологът Рангел Гюров преди време също заяви, че земетресение ще люшне страната ни през идния месец и дори обяви, че това ще стане между 4-6 число или около 14-и.

Стрелецът и девата ще имат успех през септември, защото в момента влизаме в Дева. Има определени знаци, които ще помогнат на двете зодии да им се подредят нещата към добро. Водните знаци – раци, мъже и жени, също ще имат успехи до края на годината. Стрелецът ще се реализира добре с въздушен знак Близнаци, а девата със земен знак“, добави астроложката.

 

Източник: За жената