Начало КЛЮКАРНИК Магда взриви интернет с тялото, което показа, макар да е бременна. Браво...

Магда взриви интернет с тялото, което показа, макар да е бременна. Браво момиче, страхотна форма! (снимка)

335

Бившата приятелка на бизнесмена Красимир Георгиев-Красьо Черния , фолкпевицата Магда, официално потвърди своята бременност, за която досега се носеха само слухове.

Изпълнителката на „Пайнер“ дори показа коремчето си със снимка от фитнес залата, а коментарът й към нея гласи: „Работим за ръце, а коремчето расте“.

Феновете на чаровното бъдещо мамче веднага я обсипаха с благопожелания.

Благодарение на почти ежедневните си тренировки, Магда продължава да е в перфектна форма и това бе причина хубавата новина дълго да остане запазена.

Тя споделя, че засега се чувства добре и ще продължи своите концертни изяви и работа по новите си проекти.

Блондинката е получила предложение да се включи във „ВИП Брадър“ и да изкара втората част от своята бременност в Къщата край Нови хан. На подобно приключение обаче Магда не се е осмелила. Тя не крие, че с интерес би се включила в подобен тип телевизионен формат, но това ще стане в някое от следващите издания.

Мъжът, от когото голямата любов не плевенския лобист Черничкия, се казва Влади и не е известен в публичното пространство. 33-годишната изпълнителката искаше дете още докато имаше връзка с Георгиев, но най-голямото щастие идва чак сега като доказателство, че Красьо не е бил най-подходащият за партньор в живота й. Магда и Влади са заедно от три години.

 

Източник: За жената