Начало КЛЮКАРНИК Може ли да укротите тази зодия? Скорпионът е неуловим, Лъвицата иска внимание...

Може ли да укротите тази зодия? Скорпионът е неуловим, Лъвицата иска внимание …

389

Както е казала Мерилин Монро: „Аз съм егоист, нетърпелива и малко несигурна.Понякога съм без контрол и отвреме-навреме трудна за справяне.

Но ако не можеш да ме понесете в най-лошите моменти тогава определено не ме заслужаваш ни в най-добрите.
„Така че научете основните характеристики, по които са разпознаваеми женските принадлежност към хороскопските знаци.

Овен

Жената Овен е енергична, силна и решителна. Търсите партньорка или приятелка за мирни разходки или която ще седи пред телевизора? Тогава, потърсете някоя в друг зодия защото жената овен не е за вас. В нея хороскопа действа като естествен енергийна напитка и докато другите се извади от умора, тя като все още да има крила.

Телец

Тази жена стои здраво на земята и иска всичко, което е постоянно и осезаемо. Тя не мечтае. Нейното чувство за практичност е по-силна от желанието за бягство от реалността. Никога не вярва в сладките обещания, илюзии и фантазии.

Близнаци

Жената Близнаци чудесно съответства на името на хороскопскиот знак, който носи: като истински двойка близнаци, тя понякога е като две личности в едно тяло. Така че, може да обърка тези, които заобикалят. За тях тя е като неразкрита загадка.Въпреки това, ако мъжът успее да й се приближи и да й докаже, че е завършената на умствено, духовно и психическо ниво, тя ще му открие пламенна жена в себе си.

Рак

Жената Рак е истинска загадка за мъжа, който се опитва да проникне в душата си. В момент е весела, после щастлива, и накрая съвсем трето. И така, от ден на ден се променят нейните чувства и настроения, често скрити под нейната маска на безразличие.

Лъв

Жената Лъв е родена, за да бъде център на вниманието, така че ако това внимание идва от мъжкото население, още по-добре! Тя много добре ще приеме всяко отношение, който ще привлече, и дори ако заради това й стане малко неудобно, бързо ще се адаптират. Всичко останало е по-добре от това да се игнорира от случващото се, а други лудо се забавляват без него. Жената Лъв притежава вродена елегантност, игривост и силна енергия. Когато иска, иска с пълно сърце и напълно се отдава на партньора.

Дева

Интелигентна, елегантна и преди всичко женствена – това е Девата. Тя не е ураган, който ще взема мъжа и ще държи в страх, но тя малко по малко ще се прибира под кожата, докато той не разбира, че не може без него.

Везни

Жената Везни ще разпознаете по елегантност във всеки нейн стъпка. Тя е напълно естествено и винаги си, така че всички мъжки погледи ще се задържат на нея, когато тя ще влезе със своята грация в тяхното полезрение.

Скорпион

След малко мрачно, доста загадъчна и над всичко магнетични привлекателна – това е жената Скорпион. Разбира се, тя знае, че мъжете искат да вярват, че те са нашественици, така че тя напълно ще изиграе своята роля. Но не се лъжете, обаче правилата на играта определя тя.

Стрелец

Пълна с живот, оптимистичен, забавен и очарователен – такава е жената стрелеца.Тя не иска да бъде ограничена в тесни рамки, затова ще пътува винаги, когато ще бъде в състояние. Жената Стрелец е любопитен, жадни за нови знания и идеи. Не се опитвайте да я задържа в четири стени, защото тя мрази рутина и монотонност.

Козирог

Решителни, безстрашен, фокусирани върху целта си и щастлива, когато стигнете до него – това е жената Козирог. Как неудържими влак, тя тъпче всичко пред себе си.Колкото и да сте смели, ви препоръчваме да не й спирате на пътя.

Водолей

Жената Водолей е интелигентна, женствена и нежна, но собствената си специален начин. Не се опитвайте да й наложим строги правила и не очаквайте да прави това, което не й е угодно. Тя винаги ще остане си и до самия край отделна, оригинална, а никога нечия копие.

Риба

Жената Риба е нежна, чувствителна и романтична, а особено силна нужда от нея да защити тези, които се нуждаят от помощ. Малка забележка: може би от всички зодиакални знаци, жената Риба е трудно да се опише, тъй като всяка от тях е отделна история. Някои открито ще покажат своята нежна страна, докато други ще крият, за да се защитят.

 

Източник: За жената