Начало КЛЮКАРНИК Мъжете са категорични: Това са нещата, които загрозяват жените най- много

Мъжете са категорични: Това са нещата, които загрозяват жените най- много

643
Сподели

Красотата – това е понятие, което е доста обширно и противоречиво. Но има жени, от които всички са привлечени: те са очарователни, атрактивни и ви се иска да ги гледате дълго време.

И точно това пленява всички мъже и поставя даже жени, не с толкова ярък външен вид на първо място сред конкурентките. Често се казва, че женствеността и красотата са присъщи само на една истинска дама. Може би ще се съгласим, но и тук има доста заблуда.

Много жени погрешно мислят, че същността на една дама е в стила на облеклото й – строгата кройка, приглушените тонове и други неща. Но не, дама – това е жена с добър нрав, която говори спокойно и не крещи (това особено се харесва на мъжете), държи гърба си изправен, а освен това следи за външния си вид и репутацията си. Но за това, да бъдеш истинска дама, необходимо е да знаеш от кои неща е нужно да се откажеш напълно в живота си.

Ние попитахме мъжете за мнението им по този въпрос. Какво според тях влияе на красотата на жената.

1. Татуировки Преди няколко години, татуировките бяха толкова на мода, че си ги правиха както тийнейджъри, така и по-възрастни жени … Може би през първата година татуировката изглежда интересно, ако кожата и тялото са красиви, но след няколко години татуировката избледнява и се разтяга заедно с кожата. Гледката не е най-привлекателната. Мъжете мислят, че татуировките само развалят женското тяло, а и ако те са изложени на показ и са с големи размери, още по-зле. Това придава непокорно и грубо излъчване. Същото важи и за пиърсинга. Представете си как всичко това ще изглежда след 10 години и от колко тоалета ще трябва да се откажете, за да се скрие този кошмар.

2. Масивни украшения 

Както знаете, правилно подбраните украшения могат да превърнат обикновеният облик в празничен, както и добре да подчертаят красивата женска шия или ръце. Но само ако прекалите, много рискувате да заприличате на циганка. А това съвсем не е присъщо за една истинска дама. 

3. Алкохол и цигари 

Да се напиете така, че едва да можете да стоите на краката си, да се обадите на бившия, да танцувате на бара, после да се смеете без причина. След това ще плачете … Зрелището със сигурност е страховито. А ако освен това изпушите половин пакет цигари и дишате като вулкан преди изригване – ето вече нещо наистина ужасно. Е, навярно вече разбрахте, че така момичето не само не е дама, а и жена е трудно да се нарече. 

4. Бельо на показ 

Модата на дрехите в стил бельо, включително и дантеленото бельо, което задължително трябва да излиза из под дрехите, за да се покажат всички прелести, дойде с появата на голям брой момичета със силиконов бюст.

Те трябваше по някакъв начин да покажат, че любимият им е подарил гърди. Но всичко това изглежда вулгарно и не е характерно за една дама. 

5. Изричането на псувни 

Как въобще може да се говори за женствеността и магнетизма на една жена, когато такива думи излизат от устата й, че дори и алкохолиците от най-пустото село не ги знаят? Освен това, по-рано псувните бяха особен език, характерен само за престъпниците. Струва си да се замислим как една жена се преобразява и деформира, когато подобни думи започват да излитат от чувствените й устни!

 6. Силикон и други хирургични намеси 

Размерът и красотата са понятия, които не са свързани помежду си. Истинската дама има достатъчно женски магнетизъм и чар, за да привлече вниманието с красивите форми, с които природата я е дарила. Друг нос, гърди, задник, устни няма да променят човека. Ще ви направи по-апетитни за гуляещите мъже – да, но нищо повече. Разбира се, ние не отричаме, че има различни патологии, които е най-добре да се отстранят хирургически, за да бъдете по-уверени в себе си или да подобрите здравето си. Но това е съвсем различна история. 

7. Тънки вежди 

Модата е променлива и даже още от преди 8 години са актуални доста тънки вежди. Но ние имаме предвид жени, които съзнателно изскубват веждите си като конец, а освен това ги подчертават с молив в черен цвят или си правят татуировка. Това изглежда, меко казано, отвратително. Също така ми се иска да добавя, че прекаляването с грим без повод не си заслужава.

Съвет Да бъдеш дама е истинско изкуство и упорита работа. Но единствено с една изискана жена мъжът ще бъде джентълмен. Ако вашият избор са – истерията и вулгарността, тогава няма защо да обвинявате мъжете, че те се държат отвратително. Но това е личен избор на всеки и зависи от амбициите, вкуса и изискванията към живота.

 

Източник: За жената