Начало КЛЮКАРНИК Всички мечтаят да имат партньор, като жените от тази зодия

Всички мечтаят да имат партньор, като жените от тази зодия

296

1. Страстни любовници

 

Те могат да изглеждат хладнокръвни, премерени, здраво стъпили на земята, но…

когато стане дума за леглото, ще ви изненадат със своята страст и импулсивност. Между чаршафите Девите се превръщат в неочаквани провокатори и експериментатори. Те нарушават всички граници и ви карат да направите същото. Заедно с тях ще се впуснете в страстно приключение, което не само, че няма да забравите, а към което ще се пристрастите…

2. Прекрасни събеседници

Надарени с аналитичен ум, силно развито логическо мислене и вродено вътрешно спокойствие, Девите са перфектните слушатели. И съветници. С тях може да споделите всичко, без да се страхувате, че ще бъдете съдени. Или че ще реагират емоционално на думите ви и вместо да ви помогнат, ще ви натоварят повече. Девите ще ви изслушат, ще помислят и ще ви дадат най-добрият съвет. Просто го могат.

3. Смели и решителни

Девите притежават смелост, която често изглежда неразбираема за околните. Известни със своята пословична подреденост и желание да предвиждат всичко, те ще ви изненадат със способността си да предприемат драстични промени в живота си, за каквито повечето от нас не биха и помислили. Представителите на тази зодия наистина следват сърцето си, дори когато това значи да разчупят стереорипите, да излязат от руслото и да сменят кардинално посоката, която са следвали досега. Но това е единственият начин да се живее пълноценно, не мислите ли?

4. Лоялни и верни

За Девите думата им е закон. Както и лояността им. Те са верни приятели и верни партньори. Когато имате до себе си Дева, не е нужно да се притеснявате, че може да ви излъже. Девите не са такива. Ако нещо помежду ви не върви, те ще дойдат и ще ви го кажат в очите. И никога няма да направят нещо скришно, зад гърба ви. Защото вярват, че, лъжейки другия, всъщност лъжеш себе си. И е така, нали?

5. Внимателни при избора си на партньор

Девите няма да се хвърлят в необмислена авантюра или във връзка, за която не са сигурни дали и как искат да се развие. Те не бързат да се обвържат, но, когато го направят, го правят искрено, обмислено и осъзнато. Ето защо, започвайки връзка, те влагат всичко от себе си в нея. Влагат сърцето си, времето си, усилията си. Мечтите и плановете си. В противен случай изобщо не биха започнали връзката….

 

 

Източник: За жената