Начало КЛЮКАРНИК Всички я обичат: Зодията, която носи най-много щастие

Всички я обичат: Зодията, която носи най-много щастие

567
Сподели

Планетата, която управлява този знак е Юпитер. Там, където Юпитер се намира в нашата родилна карта, тогава ще имаме късмет. Този знак както и Юпитер, представлява власт, успех и радост.

 

Стрелец

 

Деветият знак защитава тези, които са родени от 23 ноември до 21 декември. Неговият елемент е Огъня и се управлява от Юпитер.

Окото на Стрелецът винаги вижда атрактивна мета, независимо дали става дума за желаната личност или за интересна и добре платена работа, луксозен автомобил или хубава къща.

Всичко, което ще улови и задържи погледа на Стрелеца, рано или късно ще му принадлежи.

Дамите в тази зодия са твърдо убедени, че нищо не е невъзможно за тях. Именно тази вяра им помага да изкачват планини и да достигнат до желаната цел.

Такова щастие в живота прави Стрелецът много великодушен и положителен знак. Неговото отношение към другите никога няма да бъде изпълнено със завист или злоба.

Единственото нещо, което може да дразни тези, които живеят в близост е усещането за приключения и нежеланието да седят мирно и спокойно. Те искат да видят и да научат всичко.

Стрелецът винаги е обсебен от нови идеи, но ги споделя с другите.

Успехът им осигурява добре развитата интуиция. Затова е важно да се чуе мнението, което изразява Стрелецът.

Въпреки че Стрелците са общителни по природа, често знаят да остават сами. Те се отличават с идеализъм, дори отчаянието няма да ги накара да променят своя оптимизъм.

Стрелците са късметлии в живота.

 

Източник: За жената