Начало КЛЮКАРНИК Лили Иванова такава каквато не сме я виждали- естествена, нежна и в...

Лили Иванова такава каквато не сме я виждали- естествена, нежна и в напълно натурален вид (снимки)

505

Лили Иванова най-сетне се примири, че срещу старостта не се рита. Естрадната легенда сама се показва в напълно натурален вид като пусна снимки показващи я такава каквато е в действителност.

 

Лили винаги е гледала под лупа фотосите си, които ще се разпространяват за широката публика.

 

Всеки,който ги е виждал може да установи, че талантливата певица винаги е изглеждала перфектно.

За първи път любимата изпълнителка на поколения българи направи нещо немислимо до сега. Тя публикува няколко черно бели кадъра. На които се вижда как репетира поредния си хит в звукозаписно студио.

На пръв поглед се натрапва облеклото й. Лили Иванова е в тоалет съвсем неглиже. В такъв какъвто никога не е носила. Облечена е в с блузка, гащеризон и доста груби обувки. Явно с годините певицата е придобила навика да се чувства удобно отколкото дрехите й да се впиват в тялото.

Личи си, че естрадната легенда не може да се пребори с остаряването. Но пък показва, че неостаряващата й страст към пеенето е още жива. За разлика от кожата й, която е подвластна на времето прекрасния й глас е млад и тя е готова да поднесе поредния си хит. За сметка на лицето, което е прошарено от много бръчки, предават от hotarena.net.

Смелото решение на Лили Иванова да поднесе на публиката тези необработени кадри предизвика най-различни коментари. Най-заклетите фенове на примата я адмирират за храбростта. За сметка на хейтърите, които със задоволство отбелязват, че 78 годишната дама изглежда за първи път на толкова години на колкото е в действителност.

 

Източник: За жената