Начало КЛЮКАРНИК Луис Уолш хвърли бомбата, заявявайки че Никол Шерцингер крие голяма тайна! Ето...

Луис Уолш хвърли бомбата, заявявайки че Никол Шерцингер крие голяма тайна! Ето каква е тя!

376
Сподели

Луис Уолш от журито на X Factor хвърли бомбата, зявявайки че Никол Шерцингер крие истинската си възраст. 65-годишният музикален мениджър и тв звезда наруши добрия тон в съперничеството между съдиите с твърдението, че 39-годишната американска певица лъже за годините си.

“Никой не знае на каква възраст всъщност е тя”, каза Уолш преди завръщането на шоуто на екран този уикенд. Уолш, който работи в шоуто редом до поп звездата от 2012 година насам, заяви пред списание Heat, че приятелката на Григор Димитров е забулила в тайна някои факти за себе си, а именно, че е по-възрастна от годините, с които се представя пред обществото.

Всичко тръгна от въпрос към него как Никол успява да е толкова безупречна и защеметяваща, докато жонглира между работата и любовта си към партитата.  “Тя прави всичко това от съвсем ранна възраст, започна той с ласкателство.  – Тя знае как да покаже най-доброто от себе си с грим, прическа и дрехи.” Но след това продължи: “Страхотно е, че тя може да прави всичко това на нейната възраст.”  Помолен от интервюиращия да разясни какво има предвид, Луис Уолш добави: “Никой не знае на колко години е Никол, но е по-възрастна, отколкото казва тя!” Никол и Луис се връщат под прожекторите в шоуто до Шарън Озбърн и Саймън Кауъл този уикенд.

 

Източник: За жената