Начало ВЕСТИ Мъж беше пред дилема: Да плати лечението, като продаде къщата и семейството...

Мъж беше пред дилема: Да плати лечението, като продаде къщата и семейството да остане на улицата, или да умре-Ето какво избра!

538

Фотограф трябваше да избира: или да си плати лечението и семейството му да остане на улицата, или да умре. И той избра второто.

 

Жителят на Лос Анджелис Конан Сорано се бори за живота си в течение на година, след като претърпя авария с мотор.

 

Лечението обаче се оказа толкова скъпо, че 39-годишният фотограф трябваше да избира: да остане бездомен или да умре.

Притеснявайки се за бъдещето на своята майка, Конан избра второто и преди смъртта си писа във Фейсбук, молейки приятелите си да бъдат с него в този труден момент. „На 20 август повръщах литри кръв.

Трябваше веднага да отида в болница, но аз просто нямах пари. Дори звънях на приятели в три часа през нощта, мислейки, че умирам. За да не съм сам в последните си мигове живот“, сподели Конан Соррано. „За  да си платя наема, трябваше да си продам джипа. Нима това е правилно, хората да правят такива неща, такъв сложен избор“, пита също той.

В един от своите постове Конан съобщава на своите последователи, че дори и да не могат да му помогнат материално (което не е задължително) , помощта в емоционален план е не по-малко важна. По думите му, човек не трябва да се чувства изоставен, само защото е на ръба между живота и смъртта. Конан е починал няколко дни, след като е публикувал последния си пост във Фейсбук.

 

 

Източник: За жената