Начало КЛЮКАРНИК 20-годишна британка взриви обществеността със скандалните си разкрития за света на модата...

20-годишна британка взриви обществеността със скандалните си разкрития за света на модата (СНИМКИ)

366
Сподели

Модел от Лондон разкри пред целия свят тъмните страни на модния бизнес. Пред „Дейли мейл” 20-годишната Джаз Егер споделя, че индустрията е тясно свързана с проституцията.

По думите й, много често се принуждават с богати клиенти, за да се издигнат в кариерата. Момичето разказва още, че също е получавало неприлични предложения.

Едното дошло от ирански актьор, който бил готов да се раздели с крупна сума, за да се порадва на компанията й. Предлагали й също да прави компания на трима милиардери на гръцка яхта, но тя отказала.

 Егер твърди, че големите модни агенции и известните модели са въвлечени в отвратителни „подземни сделки”, от които заработват около 2 милиона долара за нощ. Научила за тях, докато преговаряла за подобен „договор” с мъж, наричащ себе си Джордж. Той получил контактите й от „една от най-известните световни модни агенции в света, която се явявала „партньор” на компанията, обърнала се към нея за секс услуги.

 След като 20-годишната красавица отказала офертата, сводникът Джордж започнал да я убеждава, че за да се издигне в кариерата, трябва да прави секс с богати клиенти. Джаз останала най-разочарована от думите му, че „всички в индустрията го правят”.

   Младото момиче е категорично, че никога не би продало тялото си, но не съди колежките си, които го правят. „Продължавам да уважавам тези, които приемат такива предложения”, казва още тя и добавя, че ще направи всичко по силите си, за да промени нещата. Джаз разбира, че това може да отнеме много години, но „някой трябва да започне да се бори“.

 

Източник: Блиц