Начало ЗДРАВЕ Всяка сутрин мийте лицето си с това! 1 измиване сутрин и кожата...

Всяка сутрин мийте лицето си с това! 1 измиване сутрин и кожата ви ще изглежда красива и млада през целия ден!

688

Кожата на лицето ни е много деликатна, когато се събудим сутрин и за това е най-доброто време за изчистване на кожата, за да изглежда блестяща и красива през целия ден.

Не е нужно да харчите много пари в продукти за измиване на лицето, почистващи препарати и кремове.

 

Ето един невероятен продукт, който прави вълшебства само за едно измиване. Това е оризова вода. Оризовата вода съдържа хранителни вещества, които могат да бъдат от полза за кожата и косата. Оризът има витамини В, С и Е, както и минерали и осем незаменими аминокиселини, които насърчават общото здравословно състояние, както и красота на кожата.

По-просто казано, оризовата вода е идеално решение, което можете да получите след накисване или варене на ориз. Оризовата вода подобрява тургура на кожата и я прави здрава и безупречна. Тя помага за промиване на токсините от кожата, подобрява еластичността й и намалява възпаленията, предпазва от стареене, петна и хиперпигментация.

Начин на приложение:

Вземете половин чаена чаша с ориз и я допълнете с вода. Оставете ориза да се накисне за няколко минути, докато водата стане с мътен оттенък.

След това прецедете течността и махнете ориза. Изсипете водата в стъклен съд с херметическо затваряне и съхранявайте в хладилник за не повече от 5 дни.

Намокрете памучен тампон с оризовата вода и нанесете върху цялото си лице. Това ще стегне порите мигновено и кожата ви ще стане нежна и гладка. Оставете да подейства за 15 минути. След това измийте лицето с хладка вода, подсушете кожата и нанесете хидратиращ крем. Повтаряйте процедурата веднъж минимум веднъж дневно.

Със същата вода може да изплаквате косата след като е измита – отново ще забележите отличните резултати на това просто и ефективно средство.

 

Източник: За жената