Начало КЛЮКАРНИК В следващите епизоди на Прости ми: Демир разбира, че Юсуф е тежко...

В следващите епизоди на Прости ми: Демир разбира, че Юсуф е тежко болен и се досеща защо Кемал е сключил брак с Инджи

624

Вижте какво ще се случи в следващите епизоди на хитовия турски сериал “ Прости ми „, излъчващ се всеки делник от 14:30 до 16:00 часа по Нова телевизия. Фериде заспива под въздействието на лекарството от Ахмед, а вилата се подпалва. Джунейт решава да заведе Гюнеш при Фериде.

Опитвайки се да го задържи, за да не провали плана им, Хасрет умишлено полива ръката си с вряла вода. Джунейт изпраща Ферман да й помогне, а той заминава за вилата. Джунейт става свидетел на пожара, но не може да проникне в горящата къща, защото вратите и прозорците са заключени.  Докато Кемал в ареста, Демир иска ръката на Бахар.

Тя отказва, но той я моли да размисли. Демир се среща с Инджи и предлага да се съюзят. Къде събира смелост и признава на Махир чувствата си към него. Той я прогонва от дома си, но след като тя си тръгва, изпитва угризения заради постъпката си. В опита си да я настигне пада по стълбите и се наранява сериозно. Бахар усеща, че Севги и Шахин поощряват сближаването й с Демир. Джунейт губи съзнание пред горящата вила. Когато се свестява, близките му го уведомяват, че къщата се е взривила.  Саваш съобщава на семейство Козан, че сред отломките е намерен овъглен труп и се налага Джунейт да го разпознае. Джунейт твърди, че останките не са на съпругата му. Инджи разкрива пред Демир миналото на Бахар и Берат. Къде отвежда Махир на преглед в болницата. Лекарят предлага да се подложи на операция, макар че шансовете му да възвърне зрението си са минимални. Въпреки че Налян е в затвора, Азиз подозира, че тя е инициирала инцидента с Фериде. Той и Ейлюл посещават Налян. По време на свиждането Ейлюл я напада. Охраната извежда Ейлюл от залата.  Демир проследява Кемал до лабораторията, където се правят изследванията на Юсуф. Кемал го забелязва. Комисар Саваш прави генетични изследвания на обгорения труп и доказва, че той принадлежи на Фериде. Джунейт отказва да повярва, че съпругата му е загинала. Хасрет съзира възможност да докаже лоялността си към него и предлага заедно да издирват Фериде.  Демир уведомява Бахар, че Кемал е водил Юсуф тайно от нея в болница. Опитвайки се да скрие истината за болестта на детето, Кемал упреква Бахар в родителска небрежност. Демир се свързва с познат лекар и узнава, че Юсуф е тежко болен. Досеща се защо Кемал е сключил брак с Инджи. Махир се съгласява да се подложи на операция, след като Кадер заплашва да го напусне. Саваш разследва действията на Солмаз и Хосрет в деня на пожара. Джунейт научава, че Солмаз последна е видяла Фериде жива. Солмаз премълчава, че Ахмед я е закарал до вилата, и твърди, че е пътувала с такси. Саваш заявява, че ще потърси шофьора на таксито. Солмаз и Хасрет се обръщат към Ахмед, за да им помогне да отклонят подозренията от себе си. Ахмед обещава да намери свидетел, който да потвърди показанията на Солмаз.

 

Източник: За жената