Начало КЛЮКАРНИК Ели Гигова родила тайно-Крие бебе в Париж?

Ели Гигова родила тайно-Крие бебе в Париж?

459
Сподели

Ели Гигова крие бебе в Париж. Според клюката, детето е било родено преди по-малко от година, най-вероятно в САЩ.
Поне засега майката не смятала да се връща с него в България, пише в. „Уикенд“.

Дъщерята на олигарха Николай Гигов много отдавна не се е появявала в публичното пространство, което изглежда странно на фона на предишната й светска хиперактивност.

 

Изведнъж изчезна и в края на 2016-а стана ясно, че е заминала за Вашингтон, където смятала да продължи с ученето. Според запознати обаче не само желанието за преквалификация е отвело Ели в САЩ. Слуховете твърдят, че тя най-вероятно е била бременна и не е искала това да се разчуе в родината. За решението да запази майчинството в тайна има две версии.

Едната е, че Ели и семейството й са предпочели да пазят личното пространство на детето, като го отгледат в защитена от родните медии среда. Феновете на конспирациите обаче допускат, че милионерската фамилия може би се страхува от отвличане с цел получаване на откуп и затова не иска да се шуми около новородения наследник.

Първите месеци след раждането Ели и бебето най-вероятно са живели в САЩ, но след това са се преместили в Париж, където младата майка е учила 6 години. Сега тя се канела да започва работа във френската столица като консултант по една от европрограмите. Наскоро бившата спортна журналистка е била забелязана в София. Говори се обаче, че идването й е било за кратко.

Бившите й колеги от националната телевизия много искали да се върне на работа там, защото с нея времето минавало леко и приятно. Но тя предпочитала да си гледа детето на спокойствие в чужбина, вместо да се чуди как да го крие от папараците в България. Засега е тайна кой е бащата на бебето. След Димитър Тодоранов, тя не се е показвала с мъж. Според клюките, тя има връзка с чужденец.

 

Източник: За жената