Начало КЛЮКАРНИК Ето двете нови плеймейтки, които ще заместят Черната и Русата Златка. Какво...

Ето двете нови плеймейтки, които ще заместят Черната и Русата Златка. Какво ще кажете? (снимки)

484

Русата и Черната Златка отиват в историята и спокойно биха могли да се пенсионират. На тяхно място изгрява ново поколение плеймейтки, което започва с пластичните операции в съвсем ранна възраст.

 

Мартина Юрукова и Мартина Петкова, известни като Русата и Черната Мартина са двете най-актуални бръмчалки и вече имат хиляди фенове и последователи в социалните мрежи.

 

„Не е уместно да ги сравняват с нас“, коментира с половин уста Черната Златка.

Тя отдавна заряза този живот, роди дете и се занимава с благотворителност. Златка Райкова пък се насочи в областта на модата и се изявява като дизйнер.

„Красотата е до време, тъпотата е завинаги. Но за каква красота може да става поглеждайки тези две желирани Мартини. Нямат нито класа, нито поведение. Едната прилича на Майкъл Джексън в периода на разпадане, почти няма нос“, коментират злобно потребители в нета.

Мартините са решени да станат известни3стни с цената на всичко и драпат неистово това да се случи, Те не се срамуват да показват интимни зони по телата си, нито да се пуснат в нощния живот с всички екстри, които той предлага, пише всекидневник.

 

Източник: За жената