Начало КЛЮКАРНИК Месечен хороскоп на Алена за септември: След тази дата е време за...

Месечен хороскоп на Алена за септември: След тази дата е време за новостите, които сме планирали

658

Най-добрият български астролог Светлана Тилков-Алена изготви месечен хороскоп за септември .

Меркурий е ретрограден до 5 септември и все още не ни позволява успех в начинанията и инвестициите. След тази дата е време за новостите, които сме планирали, както и при желание да разчистим и приключим с тежащите ни приятелства и партньорства.

Не се впускайте устремно в запознанства, за да не се окажете подведени от ласкатели, които целят да се сближат с вас и да ви използват. Заради властващото Слънце в Дева през първата половина на месеца е в наша полза да преценим правилно хората, които допускаме до себе си, за да избегнем обвързване с неподходящите, дори и да са ни приятни при първа среща. Ще искаме да сме перфектни във всичко, което правим, но няма да липсва дозата материализъм в нашите усилия. Нищо лошо, ако не е в нечия вреда.

По-добре е да се задоволим с това, което имаме, да благодарим, че го имаме, за да си осигурим повече след време. Мнозина ще се чувстват като ранени зверове в клетка, агресивни и отмъстителни, ако не сбъднат мечтите си и не се домогнат до лелеяните блага. Алчността е неимоверно засилена. Ще чуваме да говорят за пари и придобивки дори и хора нематериалисти. Податливостта на корупция е засилена на всяко ниво в държавата. В Народното събрание съществува предпоставка да бъде направен опит да се гласуват закони, които са в противоречие с добруването на народа ни, а реакцията на обществото няма да закъснее.  Бързите успехи през месеца влачат след себе си неочаквани провали. При разговори на междудържавно ниво не изключвам опит за принуда за приемане на неизгодни за България условия в подготвяни договори. Опасността от наводнения заради есенните валежи не е за пренебрегване.

 

Източник: За жената