Начало КЛЮКАРНИК Помните ли красавецът Ники Илиев, по който бяха луди всички жени. Неузнаваем...

Помните ли красавецът Ники Илиев, по който бяха луди всички жени. Неузнаваем е днес, няма да го познаете (снимка)

668

Режисьорът на филма „Чужденецът” Ники Илиев грохна страшно. Едва за няколко месеца някогашният секссимвол сред актьорите се е променил драстично и вместо буйни коси, вее преждевременно побелели косми, видя HotArena..

В последно време синът на една от най-скъпоплатените докторки по дерамтология у нас проф.

Мирослава Кадурина е спрял да се грижи за външния си вид и не само е отслабнал с поне 20 килограма, а и се е съсухрил, писа „Таблоид“.

Злите езици говорят, че бракът му с неговата колежка Саня Борисова никак не вървял и двамата нонстоп се карали вкъщи за най-дребни глупости. Повод за напрежението помежду им ставало и вмешателството на родителите във връзката, както и непрекъснатите натяквания на родителите от двете страни как било крайно време да се сдобият с дете.

От години 35-годишният Илиев признава, че иска да има наследник и даже миналото лято се появи слух, че любимата му Саня е бременна, но до бебе така и не се стигна. Заради депресията, обхванала актьорското семейство покрай дългочаканата рожба, Ники престанал да се храни редовно и дори спрял с излизанията по нощните барове, което бе запазена марка години наред и която му донесе прозвището на секссимвол. Така от хубавеца днес няма и помен – артистът се е сбръчкал неузнаваемо и е побелял точно като старец.

 

Източник: За жената