Начало КЛЮКАРНИК Спомняте ли си дъщерята на Виолета Здравкова?! Надмина майка си по...

Спомняте ли си дъщерята на Виолета Здравкова?! Надмина майка си по красота. Вижте колко е пораснала (снимки)

421
Сподели

Помните ли Данайа на Виолета Здравкова ?! Тя е мъничкото момиченце, което влезе в къщата на ВИП Брадър преди толкова години. Първият сезон на реалитито за популярни спечели Константин, но всички коментираха детето и нещата, които преживя в Къщата.

 

Данайа прекара не само повече време с мама, но и беше обичана от много хора.

 

Забавлява се много и дори беше спасена от чичо Дичо, защото падна в басейна. Премеждието накара татко й публично да поиска да я прибере до края на шоуто, а така детето имаше шанс да опознае семейството му и двамата големи братя.

Шоуто взе повече, отколкото даде на Виолета Здравкова , но непоправимата оптимистка промени изцяло живота си след него. Тя се омъжи и разведе веднага след реалитито, с бащата на дъщеря си постигнаха наистина цивилизовани отношения и в крайна сметка реши – реализира се успешно като голямо работещо момиче.

Бившата Мис България много отдавна показа предприемчивостта си – като успя да изтегли кредит, за да си сложи импланти на гърдите. Впечатлила кредитния инспектор с чорапи с ръбове и с колаж – налепила снимката си на страниците на мъжко списание.

Всички знаем резултата от срещата, а Виолета Здравкова показа доста таланти – от създаване на интериорен дизайн през менажиране на комплекс за красота до магазин за еко-продукти. В крайна сметка има, но не разчита на мъжа до себе си, за да й осигури дом и комфорт. Някогашната кралица на красотата определено изглежда в мир със себе си.Данайа на Виолета Здравкова вече е много голямо момичеДокато миската се еманципира, нейното бебче е на крачка от това да стане страхотна млада дама. Тя вече е тийнейджърка и определено може да продължи родителите си със старт в кариерата. Мама вече не снима, но Мис България е доживотна титла. Тате цял живот беше Трайчо Манекена, а и дъщеря им се прочу още в детската градина!

Вижте вече порасналата Данайа на Виолета Здравкова:

Данайа на Виолета Здравкова порасна девойка прекрасна

Данайа на Виолета Здравкова порасна девойка прекрасна

Данайа на Виолета Здравкова порасна девойка прекрасна

 

Данайа на Виолета Здравкова порасна девойка прекрасна

Данайа на Виолета Здравкова порасна девойка прекрасна

 

Източник: За жената