Начало КЛЮКАРНИК Цвети Стоянова отново се промени до неузнаваемост! Ето какво се случва с...

Цвети Стоянова отново се промени до неузнаваемост! Ето какво се случва с нея!

481
Сподели

Животът на Цвети Стоянова е един безкраен водовъртеж.

 

Цвети Стоянова заживя втори живот и започна да граби с пълни шепи. Но бързо се умори да бъде това, което всъщност не е.

 

Тя боядиса косата си в русо, подстрига се, направи си татуси и не спря да обикаля по заведенията. Но това нейно поведение бе по-скоро защитна реакция, самодоказване. А сега, малко по малко, гимнастичката се връща към обичайния си начин на живот.

Е, да, сега в него го няма доскорошния център – гимнастиката. Но Цвети Стоянова се опитва да подреди своя нов свят и приоритетите в него. Както стана ясно наскоро, тя се е сдобила с чисто нов апартамент, който сега обзавежда заедно с приятеля си Александър Найденов . Двамата са готови да поемат отговорността да заживеят като семейство, а защо не и да станат истинско такова.

Гимнастичката отново доста е редуцирала излизанията си и предпочита семейния уют и спокойствие пред светския шум и клубовете. Изглежда много по-зряла и улегнала. Сякаш й е трябвало време да асимилира всичко, което й се случи. А Цвети Стоянова, каквато виждахме месеци наред, вече е в миналото.

Красавицата е върна натуралния си цвят на косата и отново я пуска дълга. Захвърлила е тежките гримове, кичозните бижута и тоалети. Отново е онова обикновено и скромно момиче, което всички обичаха. Покрай поредната си трансформация гимнастичката е възобновила контактите си и останалите момичета от ансамбъла.

Дори Цвети Стоянова и адашката и Цвети Найденова са направили първите крачки към затопляне на отношенията си. И двете са категорични, че са готови да простят и да забравят миналото.

 

Източник: За жената