Начало КЛЮКАРНИК Любовен хороскоп на Алена за септември: Скорпион-Несемейните рискуват да се влюбят в...

Любовен хороскоп на Алена за септември: Скорпион-Несемейните рискуват да се влюбят в неподходящия партньор

474

Астрологът Алена Тилкова изготви хороскоп за септември 2017 година. Вижте какво ви очаква през месецa!

ОВЕН Несемейните се стремят към нормално общуване с интимните им партньори.
Ако са щастливи, да споделят намерението си да създадат семейство. Ако връзката е причина да са нещастни, е по-добре да се разделят през този месец, за да не бъдат изнудени да сключат бра. Можете да сключите брак на 15 и 22 септември (петък – ден на Венера) или 17 и 24 септември (неделя – ден на Слънцето).

ТЕЛЕЦ Несемейните рискуват неочаквано да се обвържат с неподходящ партньор заради невъзможност да преценяват познатите си, или за да затворят усетите на интригантите, които злословят, че са самотни. Компромисните дати за сключване на брак са 18 септември (петък – ден на Венера) или 3 и 17 септември (неделя – ден на Слънцето).

БЛИЗНАЦИ Несемейните, които имат до себе си любими хора, да не бързат да обявяват дата за годежа си, особено при брак по сметка. Не бива да се съобразявате с натиска на роднини. Бъдете внимателни и прозорливи, ако скоро сте се запознали. Подходящи за сключване на брак са 8 и 15 септември (петък – ден на Венера) или 17 и 24 септември (неделя – ден на Слънцето).

РАК Несемейните, които са срещнали подходящ партньор, може неочаквано да се окажат пред проблеми с техните разярени родители. Дали сте срещнали подходящия човек и дали не сте в период на Съдбовна забрана за брак сте длъжни да проверите, ако не искате да страдате или бързо да тръгнете към развод.. Компромисните дати за сключване на брак са 15 септември (петък – ден на Венера) или 24 септември (неделя – ден на Слънцето).

ЛЪВ Несемейните ще се влюбят изненадващо и за тях самите, но не бива да подценяват опасността обекта на чувствата им да не е подходящия, което е очакваното. Ако сключвате брак през този месец добрите дати са 15 и 22 септември (петък – ден на Венера) или 24 септември (неделя – ден на Слънцето).

ДЕВА Несемейните са завладени от емоции и непознати чувства, които приемат за истински и Съдбовно отредени, защото някой им го внушава. Не ги съветвам да бързат да създават семейство, въпреки че месеца е подходящ за целта. Да си дадат време за опознаване, а и да не сключват брак заради страх от самотата. Ако на всяка цена сте решили да сключвате брак, добрите дати са 1 и 8 септември (петък – ден на Венера) или 10 септември (неделя – ден на Слънцето).

ВЕЗНИ Несемейните, които имат връзка, но са нещастни, да преценят дали вината не е в тях или са достигнали точката на вледенени отношения и гледат в друга посока. Тези, със стабилна връзка могат да се сгодят или да създадат семейство. Ако имате намерение да сключвате брак, компромисните дни са 8 септември (петък – ден на Венера) или 17 септември (неделя – ден на Слънцето).

СКОРПИОН Несемейните рискуват да се влюбят в неподходящия партньор. Търсещите своята половинка да общуват и да не се притесняват от запознанствата, но ги съветвам да опознаят партньорите си добре и тогава да дават обещания за задълбочаване на отношенията. Подходящи да създаване на семейство са 29 септември (петък – ден на Венера) или 3 септември (неделя – ден на Слънцето).

СТРЕЛЕЦ Несемейните търсят партньор, но са вдигнали много високо летвата и рискуват да си останат самотни и през този месец. Да преценят честно и да си признаят дали техните лични недостатъци не са повече от претенциите им. Компромисните дни за сключване на брак в не особено подходящия месец са 8 и 15 септември (петък – ден на Венера) или 17 и 24 септември (неделя – ден на Слънцето).

КОЗИРОГ Несемейните и самотните ще срещнат по време на командировка из страната или зад граница подходящ партньор, който ще грабне сърцето им. Ако сте решили да сключвате брак, добрите дни са 29 септември (петък – ден на Венера) или 3 септември (неделя – ден на Слънцето).

ВОДОЛЕЙ Несемейните, които имат сериозна връзка и са решили на всяка цена да създадат семейство да обмислят още веднъж намерението си и дали да направят тази крачка, за да не са нещастни след време. Месецът не е добър за сключване на брак, а компромисните дати са 8 и 15 септември (петък – ден на Венера) и 17 и 24 септември (неделя – ден на Слънцето).

РИБИ Несемейните ще имат запознанства по време на път, но не бива да взимат прибързано решение за сериозна връзка, още по-малко да обявят годеж или желание за сключване на брак. Месецът е добър за сключване на брак, ако сте решили да направите тази крачка, а датите са 1, 29 септември (петък – ден на Венера) или 10 септември (неделя – ден на Слънцето).

 

 

Източник: За жената