Начало КЛЮКАРНИК Новата визия на Венета Райкова предизвика редица кометари! Харесва ли Ви така?

Новата визия на Венета Райкова предизвика редица кометари! Харесва ли Ви така?

345
Сподели

Венета Райкова реши да изненада зрителите с визията си. Но в опита си да свали няколко години от изражението си, устатата журналистка стана за смях.

Заслуга за това има и гримьорът Цецо Андреев . Той лично сподели в мрежата снимка с новата визия на Венета Райкова.

 

Но след споделянето на фотоса, мрежата прегря от коментари, които очевидно не са в полза на блондинката. Опитът й да изглежда по-млада я направи за смях. Потребители на мрежата са изумени от приликата й със Златка Райкова. Цецо Андреев успя да трансформира Венета Райкова и да я превърне в същински клонинг на плеймейтката.

Последователите му не крият, че журналистката все още си я бива. Но фактът, че я сравнят с една плеймейтка, не говори добре за нея. Едва ли целта на Венета Райкова е била точно тази.

Но целта на самопровъзгласилия се за гримьор на звездите Цецо Андреев, е именно тази. Той постоянно забърква клиентките си в интриги. Това е причината повечето от известните дами у нас да се отказват от услугите му.

Преди време той отказа на Николета Лозанова да се грижи за грима й. Оправданието му беше, че е много близък с Алисия и заради нея не може да поеме подобен ангажимент към плеймейтката.

По ирония на съдбата, гримът на новата водеща на „Папараци“ ще бъде поверен именно на нея. Освен, ако и тя не се откаже от услугите му, заради интригите, в които по всяка вероятност ще замеси името й.

Както вече стана ясно, писателката ще замести Николета Лозанова в „Папараци“. Блондинката се зарече, че ще направи зрителите на таблоида съпричастни към нещо, невиждано досега в родния ефир. Венета Райкова обеща, че ще вземе най-запомнящите си интервюта от най-известните личности у нас.

Блондинката допълни, че с повечето от тях лично поддържа контакт и са много близки нейни приятели.

 

Източник: За жената