Начало ЗДРАВЕ Предните зъби разкриват характера -Проверете на приятелите си, дали има съвпадение

Предните зъби разкриват характера -Проверете на приятелите си, дали има съвпадение

631

Покажете ни зъбите и ще ви кажем, какви сте. Отсега нататък, вече не трябва да говорите с някого, за да научите повече за неговата личност. Просто погледнете зъбите, когато говорят нещо или пък, когато се смят. Но имайте предвид, че по същия начин и те могат да научат нещо за вас! Тази теория е разработена от бащата на медицината, Хипократ.

Опитайте с вашите приятели и ни кажете, дали работи!

1. Четириъгълни предни зъби

Ако имате квадратна форма, вие вероятно сте спокоен човек, който може да контролира собствените си емоции. Поради своя спокоен и запазен характер, вие понякога създавате впечатление, като, че искате да се държите на разстояние.

2. Овални предни зъби

Тази форма показва художествена и творческа душа. Имате усет към детайла и знаете, че дори и малките детайли могат да значат много. Емпатични сте и разбирате емоциите на другите хора. Понякога се губите в съображенията и ви е трудно, да бъдете концентрирани на едно и също нещо.

3. Триъгълни предни зъби

Вие сте оптимистична, безгрижна и динамична личност.  Обичате сте заобиколени от хора и бързо придобивате приятели. Всъщност, най-големият ви страх е самотата!

4. Правоъгълни предни зъби

Ако имате правоъгълни предни зъби, вие сте родени шефове. Имате силни лидерски умения и бързо вземане на решения, дори когато сте под голям стрес. Решени сте да постигате поставените цели. Понякога сте твърде фокусирани върху себе си, така че другите хора придобиват впечатлението, че сте егоистични.