Начало КЛЮКАРНИК 20-годишно момиче разкри тайните зад кулисите на модния подиум-Как колежките ѝ се...

20-годишно момиче разкри тайните зад кулисите на модния подиум-Как колежките ѝ се продават за крупни суми

379

Австрийският модел Джаз Игър, която сега работи в Лондон, проговори за проституцията в бизнес модата. Момичето твърди, че колегите й получават милиони за секс с клиенти и тя също получавала неприлични предложения.

20-годишната Игър разказва, че за първи път и било отправено двусмислено предложение миналата година след парти в един от лондонските клубове. Момичето било поканено да прекара нощта на яхта с милионери, но тя отказала, чувствайки, че нещо не е както трябва. Буквално седмица по-късно моделът бил помолен да отиде на вечеря с известен актьор.

Един от агентите предложил директно на Джаз две хиляди лири за двучасова частна среща с клиента – млад човек от Иран. Джаз Игър твърди, че категорично отказва подобни предложения, тъй като смята себе си за модел, а не за момиче на повикване. Според нея обаче не всички нейни колежки са толкова морални.

Момичетата са мотивирани не само от алчност за печалба – понякога те трябва да спят с „подходящите хора“, за да напреднат в кариерата.   В интервю за MailOnline Игър разкрива, че някои топ модели получават до два милиона долара за една нощ с клиенти. Те биват подпомагани от модните агенции, които също участват в този бизнес.

Джаз се надява, че нейната история за сенчестата страна на живота на най-добрите модели ще помогне на младите момичета да направят правилния избор и да откажат да търгуват тялото си.