Начало КЛЮКАРНИК Вижте каква красавица е станала дъщерята на Петър Стоянов (снимка)

Вижте каква красавица е станала дъщерята на Петър Стоянов (снимка)

425

Дъщерята на бившия президент Петър Стоянов – Теофана, е сред най-ценните кадри на швейцарската банка „Ротшилд“. Позицията, която Фани заемала, не се касаела само до финансите, научи „Ретро“.

 

Красавицата отговаряла за комуникацията между дружеството и най-богатите му клиенти, като често й се налагало да провежда лични разговори с милиардери от цял свят.

 

По време на срещите и вечерите си с тях нейната задача била да ги убеди да се възползват от услугите на банката. Богаташите не оставали безразлични към атрактивната й визия, но Теофана предпочитала да слуша смислени истории вместо комплименти. Най-любопитно й било да научава как бизнесмените са натрупали капитала си и често си водела записки със съвети в тефтер.

На нападките, че баща й я е уредил с престижния пост, Теофана отговаряла, че той до ден-днешен не знаел с точност в кой отдел работела. Спечелила позицията след конкурс, а преди това дълго време се лутала между различни фирми, които не я наемали, защото нямала стаж. В свободното си време, като всеки млад 27-годишен човек, се срещала с приятели. Вече нямала амбиции в киното и театъра, въпреки че като малка играе в театър „Възраждане“. Зарязала и волейбола, но пък преоткрила футбола. Сега се вълнувала живо от мачовете на „Ботев“ (Пловдив). Поддържала фигурата си с плуване и йога, а от неотдавна е последователка на учението на Петър Дънов.

С част от съучениците си в Италианския лицей също поддържала връзка и се виждали из Европа. За ученическите си години Теофана казва, че не се е ползвала със специално отношение, защото в Международното училище в Женева учели и други деца на известни родители. По едно време дори споделяла уроци с племенницата на Саддам Хюсеин, а на дипломирането й реч произнесъл Майкъл Дъглас. Когато се разчуло, че е президентска щерка, идвали разни деца да я питат дали е вярно, че баща й е президент на модната марка „Булгари“.

Тръгнали слухове, че Петър Стоянов е крал на Молдова, а после, че е държавник в Букурещ. Въпреки че детството й преминало в много пътувания и срещи с известни личности, Теофана била възпитана според патриархалните ценности. За семейство все още не се чувствала готова и смятала, че тази крачка трябва да бъде добре премислена.

 

Източник: За жената