Начало КЛЮКАРНИК Елен Колева със страхотна новина. Честито!

Елен Колева със страхотна новина. Честито!

360

Актрисата Елен Колева скоро ще стане семейна жена Звездата от „Шивачки” е получила предложение за брак от приятеля си Марсел, с когото отпразнуваха съвсем скоро първата си годишнина заедно.

Точно покрай нея се замислили, че след като толкова добре се разбират, решението да станат законно семейство не е никак прибързано. Елен и любимият й мъж се познават от почти две години, но едва през август миналата усетили искрата на любовта.

 

В началото си дали време, за да проверят дали ще си паснат, защото Елен не криела, че е много разочарована от мъжете, с които била до сега. С никой от тях така и не намерила истинско спокойствие и баланс. За драматичните й отношения с милионера Александър Найденов дълго се говори в обществото, а скандалите им почерниха името на актрисата като използвачка и манипулаторка. Връзката й с писателя Калин Терзийски, който пък й помогна да издаде и популяризира книгата си с поезия, завърши не по-малко обезкуражително за Колева. В нея тя отново бе изкарана като лека жена, която отмъква чуждия мъж под носа на съпругата му. С Марсел за пръв път Елен се почувствала в сигурни ръце и започнала да се отпуска. Двамата изповядвали едни и същи ценности – вяра в Бог, следване на заветите му, отказване от всички излишества и суетата, характерна за хората на изкуството. Открили, че всеки от тях е вървял по своя път на просветление и преживяванията по него ги подготвяли за срещата им. „Той познава душата й, нещо, което Елен не беше показвала на другите си мъже така. Не се бои, че ще му изневери и не се интересува от миналото й. Нали всеки има такова”, продължават близки до двойката. За това настоял с Елен първо да се венчаят, а след това да създават наследници. Искали много да имат дечица, но религиозните им вярвания не позволявали да станат родители, преди да са получили божията благословия за това. В този ред за влюбените било важна именно църковната церемония, в която да заявят намеренията с за вечна любов и подкрепа. Преди брака пък се ограничили от интимност, за да не се окаже булката бременна на сватбата си. „За сега пазят в тайна кога ще е голямото събитие. Избрали са си кой да ги венчае и ще разкрият всичко чак, след церемонията”, допълват източници на „Уикенд”. Според тях двамата ще се вземат през септември, но малцината, които са поканени на сватбата им, не искат нито да потвърдят, нито да отрекат тази новина. „След всичко, което преживя Елен, не иска да се шуми, преди да мине церемонията. Вярва, че може нещо да й се случи и да я възпрепятства да стане съпруга на Марсел”, казват още от артистичните среди.

 

Източник: За жената