Начало КЛЮКАРНИК Ето каква заплата успя да спазари Ники Кънчев за този сезон на...

Ето каква заплата успя да спазари Ники Кънчев за този сезон на ВИП Брадър

417

Ники Кънчев ще бъде водещ на “ ВИП Брадър “ и наесен въпреки опитите на колоритната Миглена Ангелова д а превземе само за себе си най-популярния риалити формат в българския телевизионен ефир, научи „Ретро“.

Култовият шоумен е лице на сеирджийското предаване от неговото създаване, но се заговори, че е аут от предстоящия звезден сезон, тъй като продуцентите желаят да обновят предаването из основи.

 

Допреди седмица ангажиментът на Ники Кънчев е висял на косъм, издават запознати.

Последните няколко седмици 56-годишният водещ митарства из цялата страна и заработва на частно. Когато не е ангажиран с „Големия брат“, Ники води радиопредаване в „Дарик“, а в останалото време поема работа като водещ на различни корпоративни партита или пък конкурси за красота. За последните десетина дни Ники лапна никак нелоши хонорари от „Мис Варна“ и „Мис Велинград“.

По същото време продуцентите на „ВИП Брадър“ са водили ударни преговори с Миглена Ангелова , която със сигурност влиза в екипа за стартиращото на 11 септември шоу. В действителност, до нея Нико Тупарев и компания са опрели, след като Кънчев се опитал да им извие ръцете за почти двойно по-висок хонорар.

Ники води предаването от цели 13 години, но последните два-три сезона му се сторили особено тежки, а натовареността му – прекалено голяма. Поради това настоял заплащането да му бъде увеличено драстично. Твърди се, че специално за „ВИП Брадър 2016“ Ники Кънчев се е разписал срещу 10 000 лева на месец, или общо 30 бона за целия сезон, но след удръжките получавал по-малко. За новия сезон Тупарев му предложил договор със същите параметри, което обаче не се харесало на водещия. Ники се подразнил най-вече от това, че някакви треторазрядни плеймейтки лапат повече пари, за да лежат в Къщата, а неговият труд бил оценен по-ниско. Затова настоял общият му хонорар да бъде вдигнат на 50 000 лева, тъй като бил сигурен, че мястото му в шоуто е незаменимо.

Тогава обаче продуцентите задействали план Б и започнали преговори с Миглена Ангелова, за да докажат на Кънчев, че незаменими кадри няма. Госпожа „Искрено и лично“ нямала прекалено високи финансови претенции, тъй като за нея в случая хонорарът не е толкова важен, колкото да се завърне в национален ефир след няколкогодишна пауза.

 

Усетил, че под стола му започва да „пари“, Ники Кънчев клекнал и посмалил претенциите си. От 10 бона склонил повишение „само“ с 5 и така в края на сезона водещият щял да прибере около 40 хил. лева след удръжките.

Според сигурен източник предстоящият звезден сезон ще има двама титулярни водещи – Кънчев и Миглена Ангелова, а Николета Лозанова ще води дейли епизодите три пъти в седмицата. Все пак продуцентите решили да не рискуват, поверявайки изцяло на Миглена шоуто, но тенденцията била тази година да е като учебна за нея. За „ВИП Брадър 2018“ да остане сама, а Ники Кънчев да се оттегли в заслужена „пенсия“ и да го кара по-спокойно с радиопредаването си и конкурсите за миски.

 

Източник: За жената