Начало ВЕСТИ Изпада му половината коса, затова се отказал от любов за 3 години:...

Изпада му половината коса, затова се отказал от любов за 3 години: Днес изглежда по съвсем различен начин, търсят го жени и мъже!

435

Майк в началото на 90-те години започва да губи косата си, а с това и самочувствието. От приятели криел своя проблем на главата си винаги покривал с забрадка. Отказал се от секса, а след това един ден решил да вземе превес и да реши проблема.

Това момче е дало над 6000 евро за трансплантация на коса, но не било доволно от резултатите, така че е кандидатствало в предаването „E4’s Body Fixers“ и пред група шокирани фризьори разкрил как изглежда главата му.

През емисиите, му дали кичур коса, който се залепва на главата докато не му израсте косата, която е присадена. Майк, който признава, че е гей, сега го привличат мъже и жени, но подчертава, че се пази за някой специален.

„Невероятно добре изглежда. А се държи само с помощта на парче тиксо. Не можех да повярвам в това, което видях „, каза той.

Нито една секунда, не съжалявала за това решение, че е кандидатствал в емисиите и че когато има този изкуствен кичур, усеща, че хората отново го забелязват и това много му допада.

-Когато моята нова коса отново израсте, ще спра да нося кичур. Искам отново да пътувам и да плувам в океана и да правя тези неща, които преди не можех защо се грижих постоянно за косата, добавя това момче.

 

Източник: За жената