Начало КЛЮКАРНИК Мара Отварачката готви грозно отмъщение на Гущеров, ще го изложи скандално в...

Мара Отварачката готви грозно отмъщение на Гущеров, ще го изложи скандално в ефир!

517

Фолкпевицата Мария ще отмъсти на бившия си Християн Гущеров, задето я заряза в предстоящото си участие в любовния сезон на „ВИП Брадър“, пише „Телеграф“.

 

Тази година продуцентите на риалити формата ще акцентират върху любовта, връзките и семейството, а популярните лица ще попаднат под зоркото око и провокативните въпроси на Големия брат. След окончателния край на отношенията между певицата и бизнесмена Християн Гущеров се появиха най-различни предположения за раздялата им.

Феновете на Отварачката нямат търпение любимата им да разкрие подробности за историята си и да спре всички спекулации около личния й живот.  Любов и семейство – това щ е водещата тема на тазгодишното предаване. Мария със сигурност ще изпадне в неловки ситуации, някои от които без изход, ако става въпрос за бившия й мъж. Не само зрителите, но и самите съквартиранти ще проявят интерес към историята, която се покри в медийното пространство, тъй като изпълнителката отказа да отговаря на каквито и да било въпроси , свързани с Хриси.

В предаването ще стане ясно дали причината за развода им е свързана с кариерното развитие на Мария и факта, че Гущеров е ограничавал участията й, или е заради жените около бизнесмена, сред които бе и популярната плеймейтка Анджелина.

 

Източник: Блиц