Начало КЛЮКАРНИК Седмичен хороскоп от 4 до 10 септември-Постигане на целите за 2 зодии

Седмичен хороскоп от 4 до 10 септември-Постигане на целите за 2 зодии

426

Хороскоп Овен Предстоящата седмица ще бъде вълнуваща за вас. Възможно е да заминете в командировка, която не само ще бъде плодотворна от гледна точка на работата, но и ще ви донесе приятни емоции.

В личен план ще получите добри новини, свързани с вашите близки, които ще се отразят пряко и на вас и бъдещите ви планове.

Хороскоп Телец

През идната седмица ще получите добра възможност за смяна на работното място. Тя ще ви предостави както нови хоризонти за развитие, така и по-благоприятно възнаграждение. Не я отхвърляйте с лека ръка. В личен план е важно да обърнете внимание на приятелите си и да не ги пренебрегвате, когато искат съвет, помощ или да прекарат време с вас.

Хороскоп Близнаци

Предстоящата седмица ще е посветена на професията ви. Предстоят ви напрегнати дни, изпълнени с много задачи и ангажименти, но резултатите ще дойдат почти мигновено. Периодът е благоприятен за делови срещи и уговорки. В личен план е добра идея да организирате кратко пътуване със семейството си, за да прекарате малко време с тях.

Хороскоп Рак

През следващата седмица ще имате възможност да постигнете всичките си цели. За целта обаче ще трябва да уловите момента и да действате. Всичко е във вашите ръце, така че с правилна организация и разпределение на задачите, ще постигнете много. В личен план емоциите ви са на двата полюса. За да се успокоите и развеселите е добре да отделите време за хобитата си.

Хороскоп Лъв

Идната седмица в работен план ще бъде успешна, но няма да се отличи с нещо забележително. Вършете задълженията си съвестно, за да не изоставате от графика си. През свободното си време ще имате много семейни ангажименти, които ще заемат цялото ви време. Не се изнервяйте, а се отнесете със спокойствие и разбиране към близките си.

Хороскоп Дева

Седмицата може да се окаже прекрасна, но има и риск да бъде изключително напрегната. За да използвате обстоятелствата в своя полза ще е много важно да се организирате и да не предприемате никакви рискове. Преди да взимате важни решения се допитвайте до близките си. Периодът е благоприятен за финансови операции и покупки.

Хороскоп Везни

Престоящата седмица ще ви натовари много в професионално отношение. Очакват ви много ангажименти и натоварен график, но резултатите ще бъдат страхотни. Общуването с важни лица от различни институции ще бъде благориятно и ще се отрази пряко на успеха ви. В личен план е добре да намерите време за почивка, за да можете да се презаредите с енергия.

Хороскоп Скорпион

Идната седмицата за вас ще бъде добра. Ще получите най-разнообразни предложения в работата си, като е добре да обмислите добре вариантите си, преди да вземете окончателно решение. Ако се колебаете, най-добре се посъветвайте с по-опитните от вас. В личен план ви очакват приятни изненади, свързани с имоти. В семейството ви всичко е наред.

Хороскоп Стрелец

Предстоящата седмица ще бъде много плодотворна на работното ви място. Ако вършите задълженията си съвестно и с желание, ще успеете да отметнете повече работа, отклокото сте планирали. В личен план ситуацията е деликатна. Не бива да бъдете прекалено крайни в оценките и изводите, които си правите, преди да съберете цялата налична информация.

Хороскоп Козирог

Седмицата ще бъде благоприятна за финансови операции, така че се възползвайте от това. В работата ви трябва да проявите упорство и постоянство, за да постигнете целите, които сте си поставили. Защитавайте позицията си, но без да бъдете прекалено агресивни. В личен план е добре да обърнете внимание на здравето си, за да избегнете усложнения.

Хороскоп Водолей

Следващата седмица ще бъде противоречива. От една страна всичко изглежда наред. Но всъщност вие не се чувствате много удобно и се нуждаете от промяна. Не е нужно веднага да мислите за кардинални промени – започнете с нещо малко. В личен план не е подходящо да предприемате действия, свързани с пари. Ако има как, оставете ги за по-нататък.

Хороскоп Риби

Предстоящата седмица ще бъде благоприятна в работата ви, ако съумеете да изгладите отношенията си с колегите ви. Екипната работа ще ви донесе много дивиденти. Общуването като цяло през следващите седем дни ще е от голямо значение. Не бъдете прекалено взискателни към приятелите си и проявете разбиране и търпение.

 

Източник: За жената