Начало ВЕСТИ Тази майка успя да спаси дъщеря си в голям пожар, а това,...

Тази майка успя да спаси дъщеря си в голям пожар, а това, което се случи по-късно е достойно за възхищение!

363
Сподели

Млада майка, която едва не загинала в пожар, докато спасявала своите деца, се омъжи за своята детска любов след като се бе обезсърчила, че това е възможно да се случи заради жестоките си рани.

През октомври миналата година, в дома на 33-годишната Ейнджъл Фиорини избухнал пожар и впоследствие тя дълго се лекувала от изгарянията си от трета степен, които покривали голяма част от тялото й, пише The Sun.

 

Нейната осемгодишна дъщеря Джиана също получила множество изгаряния по ръцете, корема и краката и престояла няколко седмици в болница.

За тяхно всеобщо щастие, преди дни историята им завършила по един прекрасен начин — Ейнджъл се омъжила за Арон, бащата на нейните деца. „Това беше много емоционален ден. Ние празнувахме не само нашата сватба, но и това, че ние с Джиана оживяхме след огнения кошмар“, казва Ейнджъл.

В зловещия ден, Ейнджъл се намирала в едноетажния им дом във Вашингтон заедно с трите им деца, докато Арон бил излязъл с приятели. Около полунощ тя се събудила, задъхвайки се.

Ейнджъл веднага изскочила от стаята си и видяла, че къщата е обхваната от огън. Отначало тя изнесла извън горящия дом две от децата, а след това се върнала за Джиана.  Майката започнала да пълзи в горящата постройка като войник. Когато майката и дъщерята успели да се спасят от пламъците, кожата им била черна и покрита с изгаряния. Цялото семейство било транспортирано незабавно в болницата. 43 процента от тялото на Ейнджъл било с изгаряния от трета степен.

Джиана имала малко по леки наранявания. Те преминали през дълъг и мъчителен период на лечение, през който им била присадена кожа и дишали през специален апарат. През цялото време Арон бил до тях в болницата, но тя не смеела да си помисли, че след тези ужасни рани те ще се свържат в свещен съюз. Арон обаче и заявил, че не може да живее без нея и иска да бъдат вечно заедно. След това предложил на любимата си да се оженят.

Разбира се, Ейнджъл отговорила положително и почувствала невероятна радост, особено след това, което преживяла. Сватбата им се оказала най-щастливия ден не само в техния живот, но и в този на децата им.

 

Източник: За жената