Начало КЛЮКАРНИК Цвети Стоянова пак с изцяло нова визия и прическа. Какво ще кажете?...

Цвети Стоянова пак с изцяло нова визия и прическа. Какво ще кажете? Харесва ли ви така? (снимка)

448

Гимнастичката Цвети Стоянова най-накрая се кротна, след като последните няколко месеца се бе отдала на купони и дискотеки.

Оцелялата като по чудо грация напълно смени визията си и отново заприлича на нормално красиво момиче, пише столичен всекидневник.

 

След като се възстанови от множеството операции след падането от балкона, Цвети реши изцяло да промени живота си.

Тя скъса отношенията си със своите приятелки от ансамбъла по художествена гимнастика, боядиса се руса, слагаше тонове грим и определено провокираше повече от необходимото с предизвикателния си вид.

Сега Стоянова отново върна тъмния цвят на косата си и изглежда далеч по-смирена. Цвети отново поддържа отношения с приятелките си гимнастички, след като се бе отдръпнала от тях. Най-добрата й дружка бе адашката й Цветелина Найденова.

„Не знам къде се пропука нашето приятелство – каза в едно от откровенията си Стоянова. – Не се сърдя за нищо. Даже съм й благодарна, че тя ми даде важен урок в живота. Както и много други хора, които ме оставиха в най-тежкия ми момент. Те ми показаха, че никога не са били с мен. В болницата се борих за живота си, а след излизането вече се борех с живота. Трябваше да проходя, беше ми трудно дори до тоалетната да отида. Съмнявам се, че бих й простила.“

Сега двете правят опити да затоплят отношенията си и Цвети е склонна да прости на бившата си съотборничка.

 

Източник: За жената