Начало КЛЮКАРНИК Джуди Халваджиян разкри, дали Мария и Рачков са се разделили, заради адреналинка

Джуди Халваджиян разкри, дали Мария и Рачков са се разделили, заради адреналинка

435

Продуцентът на „Господари на ефира” Джуди Халваджиян призна пред списание LOVE style, че раздялата на Мария Игнатова и Димитър Рачков няма да се отрази по никакъв начин на предаването.

 

Причината е, че през последните сезони те не са водили никога като двойка. Тв водещите били заедно, когато преди 9 години той решил да направи експеримент и да ги събере на екран, като си харесал Мария от едно друго предаване.

 

Впоследствие така се случило, че Джуди станал главният виновник те да се превърнат и в двойка в живота.

А каква е причината за раздялата им?   „Има любов, която се ражда, има любов, която си отива…Това е животът. Няма значение кой от двамата дойде първо да ми каже, че вече не са заедно. В последно време се усещаше, че това може да се случи.

Важното е, че Рачков и Мария си остават добри приятели и продължаваме да работим и с двамата”, споделя Джуди пред изданието. Той обаче е категоричен, че не е вярна появилата се информация, че Рачков има връзка с една от адреналинките. „Смятам, че това са само жълтини. Няма такова нещо, а и няма как да се случи, тъй като в договорите на адреналинките са включени клаузи, които им забравяват да имат лични взаимоотношения с хора от екипа”, казва още Халваджиян.

 

Източник: За жената