Начало КЛЮКАРНИК Дневен хороскоп за вторник, 5 септември-РИБИ Избягвайте конфликтите, ВОДОЛЕЙ Делова и лична...

Дневен хороскоп за вторник, 5 септември-РИБИ Избягвайте конфликтите, ВОДОЛЕЙ Делова и лична сполука

352
Сподели

Вторник ще бъде един от емоционално наситените дни. Това се дължи на засилената комуникация, която ще се наложи да проведат мнозина.

Запазете спокойствие и присъствие на духа!

Дневен хороскоп ОВЕН

Напрегнат, но сполучлив ден

Вторият делничен ден от седмицата е носител на добри възможности за успешна реализация. Ще се сблъскате с известни трудности, но сте енергични, находчиви и освен това ще се яви помощ, след което всичко тръгва добре. Денят ще изнерви мнозина от Овните поради опитите да ви измамят.

Дневен хороскоп ТЕЛЕЦ

Много напрегнат ден

В надпреварата за материална реализация и финансов успех, преобладаващата част от Телците ще се сблъска с доста неприятности. За мнозина се очертава силен гняв поради провалящата се реализация, към която са се устремили. Основният принос за това събитие ще се дължи на вражески удари.

Дневен хороскоп БЛИЗНАЦИ

Действайте перспективно

През този ден и за Близнаците се очертават неприятни разправии, които може да причинят доста вреди на някои от зодията. За момента вашите цели следва да са съвсем различни. Навлизате в твърде активен и важен цикъл от развитието си, който при мнозина от родените се свързва и с нова работа.

Дневен хороскоп РАК

Доста напрегнат ден

За реализацията ви в деловите среди вторник се оказва напрегнат и неизгоден за Раците. Очертават се ситуации с високо ниво на напрежение, подли удари и силни пречки. Обстоятелствата биха могли да блокират опитите ви за реализация. Проявете необходимата активност и отговорност.

Дневен хороскоп ЛЪВ

Възползвайте се от шанса си

Възможностите, които вторника предоставя на родените в Лъв никак не са лоши. Условията, на които следва да отговорите, за да постигнете целите сина задоволително ниво са две – настойчиви действия и владеене на емоциите. Последното е от голямо значение за служебната сполука.

Дневен хороскоп ДЕВА

Действайте активно

Основните характеристики за деня вторник не са от благоприятните, но ако действате градивно, търпеливо и без хитруване, безспорно ще ги променитев своя полза. Пазете се от подлите действия на околните, дистанцирайте се от общия негативизъм и демонстрирайте качествата си.

Дневен хороскоп ВЕЗНИ

Късмет и сполука

Силен късмет и превъзходни възможности за реализация на целите, но и ярка емоционалност в широки граници, агресия в поведението и готовност засблъсъци с околните. Ако надделеят негативните обстоятелства, вероятността за постижения ще намалее в пъти, което едва ли ще ви ползва.

Дневен хороскоп СКОРПИОН

Хитри и успешни действия

Успехът в определени граници е сигурен за Скорпионите днес. Потенциалните ви възможности може да се определят като доста добри, а вероятността да се възползвате в по-широки граници от тях зависи от самите вас. Владейте се и се пазете от ударите на вашите делови съперници.

Дневен хороскоп СТРЕЛЕЦ

Владейте се!

За преобладаващата част от Стрелците проблематични днес се оказват взаимоотношенията в деловите среди. Охлаждайте страстите и не се подавайте на агресивност, защото може да се достигне до сблъсъци. Вторник е достатъчно благоприятен и предоставя чудесни възможности за постижения.

Дневен хороскоп КОЗИРОГ

Хубав ден, но се владейте

Предупреждението за себевладеене отправено към Стрелците, важи в не по-малка степен и за вас. На някои ще им е много трудно да запазятсамообладание, но в името на  деловите постижения, които имате шанса да реализирате през този ден, необходимостта от себеконтрол е наистина задължителна.

Дневен хороскоп ВОДОЛЕЙ

Делова и лична сполука

Твърде хубав ден, свързан с нови делови възможности, пътуване по служба, парични печалби, новини и успехи в бизнеса. Назряват условия, които ще позволят на родените в зодията да осъществят бърз преход към нови реалности. Необходимо е да сте бдителни към заобикалящата ви ситуация.

Дневен хороскоп РИБИ

Избягвайте конфликтите

Проблемите във вторник засягат голям периметър от представителите на  Риби, включвайки както деловата, така и личната сфери. С повеченастоятелност обаче ще ги отстраните, а ако успеете да се овладеете и да не влизате в конфликти – особено по професионални въпроси, денят ще е благоприятен.